BALIKESİR İÇİN ÖNEMLİ BİR YATIRIM

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Ersin Yazıcı, BEST A.Ş.’nin Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikasını ziyaret edip, incelemelerde bulundu.
Yüzde yüz yerli sermaye ile üretim yapan trafo fabrikası olan BEST A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı’yı ziyaret eden Vali Yazıcı, BEST’in Balıkesir ekonomisine sağladığı katkı ve istihdam gücü nedeniyle Yırcalı’ya teşekkür etti.
Yırcalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı A.Rona Yırcalı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarette, A.Sırrı Yırcalı, Sinan Yırcalı, Genel Müdür Dursun Özman ve Fabrika Direktörü Saadettin Eker de hazır bulundu.

İŞÇİLERLE AYNI SOFRADA
Fabrika yemekhanesinde çalışanlarla beraber yenilen öğle yemeğinin ardından fabrikayı gezen Vali Ersin Yazıcı, Türk mühendis ve işçileri ile dünyanın en büyük trafosunun üretimini gerçekleştiren, yüzde yüz yerli sermayeli tesisi daha yakından tanıma fırsatı buldu.

İŞÇİLERLE SOHBET ETTİ
İncelemeleri sırasında Yönetim Kurulu Başkan Vekili A.Sırrı Yırcalı, Genel Müdür Dursun Özman ve Fabrika Direktörü Saadettin Eker’den tesis ve üretim konusunda teknik bilgiler alan Vali Yazıcı, fabrika çalışanları ile de bir araya gelerek sohbet etti.

BALIKESİR İÇİN ÖNEMLİ BİR YATIRIM
BEST A.Ş.’nin Balıkesir için çok önemli olduğunu söyleyen Vali Yazıcı, “Yerli sermayeye dayalı firmalarımızın artması hepimizin yararına olacaktır. BEST A.Ş. Balıkesir için çok önemli bir yatırım ve fabrikanın yeni yatırımlarla daha da büyüyerek daha çok kişiye iş kapısı olmasını bekliyoruz. Ürettiklerimizi hem ülke içinde değerlendirmeli hem de yurtdışına satmalıyız. Böyle yerli üretim yapan bir fabrikada bulunmaktan ve üretilenleri görmekten dolayı gurur duydum.” dedi.

 

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA SEFERLERİNE NE ZAMAN BAŞLIYOR? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BALIKESİR İÇİN ÖNEMLİ BİR YATIRIM

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x