Avşa Adası Nereye Bağlıdır? Adaya Ulaşım, Nerede Kalınır?

featured
AVŞA ADASI DENİZE SIFIR OTELLER
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avşa Adası Balıkesir’in Marmara Adalar ilçesine bağlı tatil beldesidir. Adada yaz sezonunun açılması ile birlikte yatak doluluk oranı % 100’lere ulaşmaktadır. Haziran ayından eylül ayına kadar yaz sezonunda milyona yakın tatilci gelip gitmektedir. Geçtiğimiz ramazan ve kurban bayramı tatillerinde bölgede tatilini geçiren misafir sayısı 500.000 kişiyi geçmiştir. Avşa İstanbul, Tekirdağ ve Bursa’ya yakın olması sebebi ile tercih edilmektedir.

ido
AVŞA İDO İSKELESİ

Avşa Adası’na Ulaşım

Avşa Adası‘na İstanbul, Tekirdağ ve Erdek’ten feribotlarla ulaşmak mümkündür. İstanbul’dan nisan-ekim ayları döneminde İDO deniz otobüsleri ile, Tekirdağ ve Erdek’ten yaz-kış arabalı feribotlarla ulaşım sağlayabilirsiniz.

avşa yiğitler şahin tepesi
ALTINKUM KOYU

Avşa Adası Gezilecek Yerler

Mutlaka görmeniz gereken yerler koylarıdır. Kumtur, Çınar, Altınkum, Karadut, Manastır, Mavi koy Avşa’nın meşhur gezilecek yerleri arasındadır. Ayrıca şarap fabrikaları da uğramanız gereken yerler arasındadır. https://avsa.bandirma.com.tr Avşa Adası tatil rehberi sayfasından gezilecek yerleri detaylı inceleyebilirsiniz.

avşa
AVŞA MERKEZ PLAJI

Avşa’da Ne Yenir?

Avşa‘nın meşhur meydan kumrucusu, titiz midye dolması, karadeniz pidesi, ortaköy waffle, kumpir,rengarenk meşhur dondurmaları ve akşam balık sofraları adaya geldiğinizde mutlaka tatmanız gerekenler arasındadır.

marpuc cafe avşa

Eğlence Hayatı

Avşa’da İskeleden indiğinizde sağ tarafta kalan yoldan devam ettiğinizde barlar sokağına varırsınız. Burası Avşa’nın gece gündüz en renkli eğlence dolu sokağıdır. Yan yana bulunan barlarda gece gündüz eğlence hiç bitmez. Squadron, Orta Bar, Martı Club, Yaren ve Yörem Türkü Evleri her tarzdan eğlence arayan misafirlerin eğlence dolu gecelerini misafirlik ederler. Ayrıca canlı müzik mekanları Marpuç ve Gıybet Beach’te de canlı müzik programları ile konserler gerçekleşmektedir. Gece 2’ye kadar süren eğlence dolu saatlerin ardından Avşa’da sıra discolarda eğlenmektir. Tanz, Liatris, Club Arena Avşa’nın ülke çapında ün yapmış popüler eğlence merkezleridir.

avşa adası denize sıfır oteller
DENİZE SIFIR OTELLER

2024 yazı Konaklama fiyatları, Otel ve Pansiyonlar

Konaklama ücretleri 2024 yılı yaz sezonunda ülke geneline göre oldukça uygundur. Çünkü bölgede rekabet çoktur pansiyon ve apart sayısı 1000’den fazladır. Havuzlu Otellerde fiyatlar 1500 TL’den denize sıfır pansiyonlarda fiyatlar kişi başı 600 TL’den başlamaktadır. Haziran ve eylül ayında indirim yapılmaktadır. Avşa’ya gelmeden önce mutlaka erken rezervasyon yaptırmalısınız. Avşa Adası otelleri ve pansiyonları hakkında detaylı bilgi alabilir komisyon ödemeden rezervasyon yaptırabilirsiniz. Şimdiden iyi tatiler dileriz.

Kaynak : https://avsa.bandirma.com.tr/avsa-adasi-nereye-bagli

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Avşa Adası Nereye Bağlıdır? Adaya Ulaşım, Nerede Kalınır?

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x