KIŞ AYLARINDA KEDİLER ÜŞÜMESİN DİYE KEDİLERE EV YAPILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karesi Belediyesi, soğuk kış aylarında sokak kedilerinin bakımı ve barınmaları için ‘Kedi Evi’ projesini hayata geçirdi. Kediler artık kışın soğuktan yazın da sıcaktan korunacak.

Çocuklara hayvanlarla birlikte yaşama alışkanlığı, hayvan ve doğa sevgisi kazandırmayı amaçlayan, insanlar kadar hayvanların da yaşam hakkına sahip çıkan Karesi Belediyesi, proje kapsamında ilk ‘Kedi Evi’ni Çay Mahallesi’ne yerleştirdi. Uygulama ile birlikte belediye ve gönüllü hayvanseverler, sahipsiz sokak kedilerinin barınma ve gıda ihtiyaçlarını karşılamak için birlikte çalışacak.

GÜVENLİ ALANLAR
Sıcak ve soğuk havalarda kedilerin sığınabileceği bir liman olarak yapılan kulübeler, su geçirmez, dış hava koşullarına dayanıklı, yıkanabilir ve temizlemesi kolay malzemesi ile olduğu kadar estetik görünümüyle de dikkat çekiyor. Kedilerin istedikleri her an rahatlıkla girip çıkabildikleri Kedi Evlerinin etrafı çit ile çevriliği olduğu için güvenlikleri ve rahatlıkları da sağlanmış oluyor.
Sokakta yaşayan minik dostlarımız için gönüllülerle birlikte çalışma yapan Karesi Belediyesi’nin yerleştirdiği kedi evlerinin, şehrin belirli bölgelerine vatandaşların talepleri doğrultusunda yerleştirilmesi planlanıyor.

26578

 

25687

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA SEFERLERİNE NE ZAMAN BAŞLIYOR? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

KIŞ AYLARINDA KEDİLER ÜŞÜMESİN DİYE KEDİLERE EV YAPILDI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x