VALİ YAZICI İYİLİK SOFRALARINDA VATANDAŞLAR İLE BULUŞUYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Ersin Yazıcı, Bigadiç’in Işıklar Mahallesinde düzenlenen iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Bigadiç ilçesinde, Işıklar Mahallesinde yıllar öncesinden gelen toplu iftar yemekleri devam ederken, bu akşam düzenlenen iftara Vali Ersin Yazıcı ve Bayan Yazıcı da katıldı.

Vali Yazıcı, birlik ve beraberlik içinde toplu iftar geleneğini yaşatan Işıklar sakinlerine teşekkür etti.

BİRLİK, BERABERLİK, KARDEŞLİK, GÜZELLİK, DOSTLUK
Birlik ve beraberliğin oluşumunda manevi değerlerin önemine değinen Vali Yazıcı, “İlimizde, ilçelerimizde, mahallelerimizde de güzel bir şekilde iftar programlarını sürdürüyoruz. Halkımızla bir arada oruç açmak hem onlara hem de bize mutluluk veriyor. Allah birliğimizi beraberliğimizi kardeşliğimizi daim etsin. Her şeyden önce bu güzel insanların buraya teşrif etmesi buraya daha bir güzellik verdi. Benim için büyük öneme sahip olan iftar sofrası bugün halkımızla birlikte ayrı bir anlam kazandı. Hepinizin Ramazan ayını kutluyorum. Bu vesile ile emeği geçen, katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

BİZ DE BU AKŞAM BUNU HEDEFLEDİK
Ramazan ayının yardımlaşmanın ve dayanışmanın en üst seviyeye çıktığı ay olduğunu belirten Vali Yazıcı, “Ramazanda çok çeşitli iftar sofraları kuruluyor ve halkımız bir arada iftar ediyor. İnsanlar bir birleriyle oturdukça, muhabbet ettikçe ve kaynaştıkça sevgiler muhabbetler çoğalır ve bu topluma yayılır. Biz de bu akşam bunu hedefledik. Bu mübarek Ramazan akşamında halkımızla birlikte oruçlarımızı açmaktan memnuniyet duydum. Biz her zaman halkımızın yanındayız. Bu asla unutulmasın. Devlet olarak İlimizdeki yapılan hizmetin standardının arttırılması ve vatandaşımızın daha kaliteli hizmeti alabilmesi için çalışıyoruz. Biz, Balıkesir’e ve vatandaşlarımıza hizmet etmekten gurur duyuyoruz. “şeklinde konuştu.

DEVLET MİLLET EL ELE
Vatandaşın görüş ve önerilerinin kendileri için son derece önemli olduğunu belirten Vali Yazıcı, “Devlet millet el ele olduğu sürece aşamayacağımız hiçbir sorun yoktur. Vatandaşlarımızın görüşleri bizim için çok değerlidir. Onların sıkıntılarına çözüm üretmek ve düşüncelerini değerlendirmek bizim görevimizdir.” dedi.

Düzenlenen İftar yemeğine, Vali Ersin Yazıcı ve Bayan Yazıcı’nın yanı sıra, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyon Başkanı Fatih Aksoy, Bigadiç Kaymakamı Altuğ Çağlar, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Kınay, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu ve çok sayıda davetli ile Işıklar halkı katıldı.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

VALİ YAZICI İYİLİK SOFRALARINDA VATANDAŞLAR İLE BULUŞUYOR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x