KELEBEK BELEDİYEYE KONDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırmalı Gazeteci Yazar Nurgül Yeşilbağ Kelebek isimli ilk öykü kitabını Belediye Başkanı Dursun Mirza’ya imzalayarak takdim etti.

Edebiyat dünyasına Bandırmalı bir kadın yazarın katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Dursun Mirza; “Güçlü kaleminle ve anlaşılır üslubunla güzel bir eser meydana getirdiğine inanıyorum. Türk Edebiyatının da Bandırmalı bir kadın yazar kazanmasından ayrıca mutluluk duyuyorum. Her geçen gün kadına şiddetin arttığı ülkemizde kadınlarımızın daha aktif olmalarını istiyor ve destekliyorum. Bandırma Belediyesi olarak bizler de kadınlarımıza ve çocuklarımıza pozitif ayrımcılık yaparak projeler geliştiriyoruz. Bandırmalı bir kadın yazarın olmasını ayrıca önemsiyorum” dedi.

Öykü kitabıyla ilgili bilgi veren Gazeteci Yazar Nurgül Yeşilbağ; “ Çalışan bir kadın ve anne olarak farklı bir pencereden baktığımı düşünüyorum. Yaşama karşı irdeleyici bakışım aynı zamanda bir annenin duygusallığıyla birleşiyor. Kitabımın içinde gerçek hayattan kesitler var. Kelebek çevreden gözlemlediklerimi hayal dünyamla besleyerek yazdığım 12 farklı hikayenin yer aldığı bir öykü kitabı. Küçük yaşta cinsel istismara maruz kalmış bir kız çocuğunun hikayesi, çocuğu olmamış bir kadının eşiyle olan büyük aşkıyla huzur evinde yüzleşmesi, ekonomik zorluk yaşayan bir esnafın hayatından bir kesit alıyorum. Bazen hikayenin kahramanı kadın bazen de erkek oluyor. Ancak hikayelerimin ortak noktası hayatta dönüm noktası dediğimiz o anlara dokunuyor olması. Umarım okurlarım da kitabı severek okurlar. Kitabımı size getirmemin nedeni de sizin tam bir Bandırma sevdalısı olmanız ve kültür sanata önem vermeniz. Bandırma için iyi bir kazanım olduğunuzu düşünüyorum” dedi.

Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Dursun Mirza, Kelebek’in birçok ele konması dilekleriyle bundan sonraki eserlerinde de başarılar diledi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

KELEBEK BELEDİYEYE KONDU

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x