VALİ YAZICI: ATILAN HER ADIM HALKIMIZ İÇİN BALIKESİR İÇİN

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Vali Ersin Yazıcı, İvrindi ilçesinde yapımı devam eden İlçe Emniyet Müdürlüğü ile okul alanlarında incelemelerde bulundu.

Beraberinde Kaymakam Server Sinanoğlu, Belediye Başkanı Recai Baytar ve İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız ile birlikte inşaat alanlarında incelemelerde bulunan Vali Yazıcı, yetkililerden çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Vali Yazıcı, yeni kamu binalarının en kısa sürede bitirilerek hizmete açılması için çalışmaların sürdüğünü ve firmadan işçiliğe önem verilmesini istedi.
KAMU YATIRIMLARINA SIKI TAKİP
Vali Yazıcı, yaptığı açıklamada, Balıkesir’de inşaatı devam eden kamu yatırımlarının bir kısmının bitme aşamasında olduğunun bir kısmının da inşaatının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirtti. Kentte çok güzel çalışmaların yapıldığını ve yapılmaya devam ettiğini ifade eden Vali Ersin Yazıcı, “Bugün inşaatı devam eden İvrindi ilçemizdeki kamu yatırımlarını yerinde görmek istedik. İlimizdeki kamu hizmetleri düzenli bir şekilde devam ediyor. Buralardaki devlet yatırımlarımızı ve gelinen safhayı yerinde görmek, varsa yaşanan sıkıntıları çözmek, vatandaşlarımızın talep ve şikâyetlerini yerinde dinlemek üzere inceleme gezisi gerçekleştiriyorum. Devletin temsilcisi olarak vatandaşımıza verilen hizmetlerin en iyi şekilde yürütülmesi, aksaklıkların giderilmesi ve daha iyi hizmet verilmesinin takipçisiyim. Yatırımların sorunsuz bir şekilde ve zamanında tamamlanması için bu denetimlerimizi devam ettireceğiz. Amacımız, tüm bu yatırımlarımızı en kısa sürede tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunmaktır. Hemşehrilerimiz şundan emin olmalı ki, biz Balıkesir için hizmetin en iyisini, en kalitelisini sunmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

VALİ YAZICI: ATILAN HER ADIM HALKIMIZ İÇİN BALIKESİR İÇİN

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x