RUSYA, PKK İLE YPG’Yİ TERÖR ÖRGÜTÜ OLARAK GÖRMÜYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rusya Dışişleri Bakanlığı Dördüncü Avrupa Dairesi Başkanı Aleksander Botsan, Rusya’da PKK ve Suriye’deki YPG örgütlerini terörist olarak tanımadıklarını açıkladı.

Rusya’dan terör örgütleri PKK ve YPG için ilginç bir açıklama geldi. Rusya Dışişleri Bakanlığı Dördüncü Avrupa Dairesi Başkanı Aleksander Botsan, Rusya’da PKK veSuriye’deki YPG örgütlerini terörist olarak tanımadıklarını açıkladı.

“RUSYA, PKK İLE YPG’Yİ TERÖR ÖRGÜTÜ OLARAK GÖRMÜYOR”

Resmi RİA haber ajansına yaptığı açıklamasında terör örgütü PKK ile Suriye’deki uzantısıYPG’ye Rusya’nın nasıl baktığı ile ilgili soruyu yanıtlayan Botsan, “Rusya Federasyonu,Türkiye’deki PKK ile Suriye’deki YPG’yi terörist örgütler olarak görmüyor. Rusya’da bu iki örgüt, resmi terör örgütü olarak kabul edilmiyor. Bu bir gerçek, durum böyle. Bunun yanı sıra terör olaylarına karşı hassas davranıyoruz. Terör eylemi gerçekleştiren şahıslar hakkında yürütülen soruşturma sonuçlarına göre değerlendirmemizi yapıyoruz” dedi.

“RUSYA İLE TÜRKİYE SURİYE’NİN TOPRAK BÜTÜNLÜĞÜNÜ DESTEKLİYOR”

Botsan ayrıca Rusya ile Türkiye arasında son aylarda yürütülen Suriye’deki yakın işbirliği hakkında da konuşarak “Rusya ile Türkiye Suriye toprak bütünlüğünü destekliyor” dedi. Ayrıca Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’ın geleceğinin iki ülke arasında sürdürülen Suriyeişbirliğinde çok daha geri planlarda olduğunu öne sürdü.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

RUSYA, PKK İLE YPG’Yİ TERÖR ÖRGÜTÜ OLARAK GÖRMÜYOR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x