METEOROLOJİ’DEN UYARI VE DEĞERLENDİRME..!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HAVA SICAKLIKLARI AZALIYOR,YAĞIŞLI HAVA GELİYOR

Meteoroloji’nin verilerine göre hafta sonundan itibaren Türkiye genelinde hava sıcaklıklarının düşmesi beklenirken, önümüzdeki hafta başından itibaren ise birçok ilde de yağış bekleniyor.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre bölgede sıcaklıklarının 5 ila 7 derece düşerek,Balıkesir’de hava sıcaklıklarının 15 ile 25 derece arasında değişeceği bildirildi.

Öte yandan haftasonu boyunca havanın parçalı bulutlu olması tahmin edilirken,önümüzdeki hafta Pazartesi’den itibaren sağanak yağışları geleceği öngörülüyor.

Buna göre önümüzdeki günlerde Marmara bölgesinin doğu kesimlerinde yağışlar etkili olacak.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Meteoroloji‘den alınan bilgilere göre Marmara‘nın güneyi, İç Ege, Batı Akdeniz veİç Anadolu‘nun batısında kuvvetli rüzgar bekleniyor. Meteoroloji‘den yapılan açıklamada, “Rüzgarın Marmara‘nın güneyi, İç Ege, Batı Akdeniz ve İç Anadolu‘nun batısında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (40-70 km/sa) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmeler vb.) dikkatli olunması gerekmektedir” denildi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

METEOROLOJİ’DEN UYARI VE DEĞERLENDİRME..!

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x