BÜLENT TEZCAN’IN MİTİNGİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’ın Bandırma Cumhuriyet Meydanındaki seçim mitingi büyük ilgi gördü.

Tezcan’ı milletvekili adayı Ahmet Akın, Doktor Fikret Şahin, Başkan Dursun Mirza, Sedat Pekel, CHP il ve İlçe Başkanları karşıladı. Meydandaki coşkulu kalabalıktan memnun kalan Tezcan miting sonrası halkın dertlerini de dinledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Bandırma’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın meydanlardaki seçim dilini eleştirdi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk günden itibaren toplumu kutuplaştırıp siyasetini kavga üzerinden yürüttüğünü öne süren Tezcan “O kendisinin tercihidir. Doğal olarak toplumda zaman zaman buna cevap verilmesini bekliyor. Bizim arzumuz siyasette kutuplaşma değil. Çözüm dilinin hakim olmasıdır. Biz buna özem gösteriyoruz ama iktidarın torbasında bir şey kalmadığı için 16 yılda yapamadıklarını yeniden vaat etse ki ediyor onunda bir ciddiyeti olmadığını görüyor ve o yüzden toplumu kutuplaştırarak ayrıştırarak iktidarını sürdüreceğini zannediyor. Ancak başaramayacak” ifadesini kullandı.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BÜLENT TEZCAN’IN MİTİNGİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x