Balıkesir’den Bir Süper Adam Geçti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir’den bir süper adam geçti

Dürüstlük, iş kalitesi, girişimcilik değerleriyle birlikte hoşgörü ve yurt sevgisi ilkelerini yaymak amacı ile kurulan Türkiye Uğur Böcekleri Projesi’nin kurucu lideri Ahmet Şerif İzgören, Altıeylül Belediyesi’nin katkılarıyla Balıkesirlilerle buluştu. Salih Tozan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programda yoğun kalabalıktan dolayı yer kalmazken, izleyicilerin sahneyi ve sahne önlerini doldurduğu gözlendi.

 

HEM GÜLDÜRDÜ HEM DÜŞÜNDÜRDÜ

Altıeylül Belediyesi, Sosyal ve Kültürel Belediyecilik çerçevesinde, ünlü konuşmacı Ahmet Şerif İzgören ile Balıkesirlileri 22 Şubat akşamı Salih Tozan Kültür Merkezinde buluşturdu.  Katılımın oldukça yoğun olduğu programda İzgören ayakta kalan izleyicileri sahneye davet etti ve konuşmasını izleyiciler ile içiçe gerçekleştirdi.  2000’i aşkın konferansta dürüstlük, iş kalitesi, girişimcilik değerleriyle birlikte hoşgörü ve yurt sevgisi ilkelerini işleyen İzgören ‘Süpermen Türk Olsaydı’ dedi ve hem güldürdü hem düşündürdü. Tamamen Türk Tarihi ve yaşam şekli üzerinden örneklemeler ile farkındalık yaratan konuşmacı, izleyiciler üzerinde büyük etki bırakırken zaman zaman da duygusal anlar yaşattı.

Program sonunda kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını kırmayan İzgören, uzun süre hayranlarıyla özçekim yaptı, imza verdi.

 

İZGÖREN’E FİDAN BERATI

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu program sonunda Ahmet Şerif İzgören’e teşekkür ederek, Gündoğanpark’da İzgören adına dikilen fidana ait beratı takdim etti. Kafaoğlu “Öncelikle şunu belirtmek isterim, Belediye olarak yeni bir uygulamaya başladık. Bu akşamdan itibaren, yaptığımız etkinliklerde misafirlerimize çiçek yerine Gündoğanpark’ımıza kendileri adına dikilen bir fidanın beratını hediye edeceğiz. Ahmet Bey’e de Fidan Beratı’nı takdim etmek istiyorum. Çok güzel bir konferanstı. Kendisini aramızda görmekten mutluluk duydum. Katılımın yoğunluğundan görüyorum ki, vatandaşımızın da beklediği, dinlemek istediği bir isim kendisi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Ahmet Şerif İzgören kimdir?

1965 yılında İzmir’de doğdu. Kuleli Askeri Lisesi’nin ardından 1987’de Hacettepe Üniversitesi İngiliz Dil Bilimi Bölümü’nden mezun oldu. Türk Silahlı Kuvvetleri’nde üsteğmen rütbesine kadar görev yapan İzgören, 1991 yılında TSK’ dan istifa ederek ayrıldı. Bursa’da, Ankara Üniversitesi TÖMER’in kurucu müdürlüğünü yaptı, daha sonra özel sektörde iki şirkette genel müdürlük görevlerinde bulundu. 1996 yılında Academy Internatıonal’ı kurdu. 1998-2003 yılları arasında, İngiltere’deki Northampton Üniversitesi Sunley Management Center’la iş birliği projesini yürüttü. 2001 yılında, bir yıl KKTC’de Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde öğretim üyeliği görevinde bulundu. İzgören, İngiltere, Danimarka, Almanya, Avusturya gibi ülkeler de dâhil olmak üzere 2000’i aşkın eğitim ve seminer verdi. Türkiye Uğur Böcekleri Projesi’nin kurucu liderliğini yaptı. Projenin amacı dürüstlük, iş kalitesi, girişimcilik değerleriyle birlikte hoşgörü ve yurt sevgisi ilkelerini yaymaktır. Projeye katılan gençler aldıkları eğitim sonrası Çocuk Esirgeme Kurumları, ceza evleri, ilköğretim okulları ile Anadolu’nun birçok kasaba ve köyünde 150.000’i aşkın vatandaşımıza ücretsiz eğitimler vermiştir. Türkiye Uğur Böcekleri Projesi kapsamında Ahmet Şerif İzgören de gönüllü bir uğur böceğidir. Ayrıca yayınlanmış 20 kitabı vardır.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Balıkesir’den Bir Süper Adam Geçti

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x