ACİL ÖNLEM ALINMALI !!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Otel Basri önünde ki köprülü kavşak çalışmaları yüzünden büyük trafik yoğunluğunun yaşandığı Eski Kepsut caddesinde yine kaza oldu. 

Dün sabah saatlerinde meydana gelen kazada Balıkesir Büyükşehir Belediyesine ait otobüsünün de karıştığı trafik kazasında, 5 araç hasar gördü.
Eski Kepsut caddesinde, Şehir Merkezinden gelen Belediye otobüsü, Gala Yaşam Merkezine döneceği kavşaktan karşıya geçmek istediği anda, hızla gelen hasta götürdüğü iddia edilen doblo marka aracın otobüse çarpması ile direksiyon hakimiyetini kaybeden otobüs şoförü, civarda hareket halinde ki diğer araçlara çarptı. Kaldırımda park eden araca çarparak durabilen otobüste ki yolcular şok yaşadılar.
Can kaybının olmadığı maddi hasarlı trafik kazasında soruşturma devam ediyor.
Öte yandan çevre esnafı, ölümlü kazaların da meydana geldiği kavşak ile ilgili olarak defalarca yetkili birimlere dilekçe verdiklerini belirtirlerken “ Bu kavşakta çok kaza oluyor. Can ve mal güvenliğimiz yok. Kavşağa sinyalizasyon koymadıkları sürece burada çok kaza meydana gelecek. Yetkililer biran önce bu kavşak ile ilgili çalışma yapmalı. İnsanların can ve mal güvenliği için önlem almalılar” diye konuştular.

Kaynak : balıkesirposta

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ACİL ÖNLEM ALINMALI !!

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x