Kadınlar El Ele Verdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altıeylül Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Kent Konseyi Başkanı Ahmet Özen Başkanlığında Belediye 7. kat Toplantı salonunda ilk oturumunu gerçekleştirdi. İlk oturumda Kadın Meclisi, Meclis Başkanı ve Yürütme Kurulu seçimleri yapıldı.

Kadınların, toplumsal yaşamın; üretim, iş, siyaset, kültür, sanat gibi alanlarda söz sahibi olmaları, projeler üretmede aktif rol alıp Kentsel yaşama katılımda bulunmaları amacı doğrultusunda oluşturulan Altıeylül Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi 25 üye sayısı ile ilk oturumunu gerçekleştirdi. Altıeylül Belediyesi 7 katta bulunan toplantı salonunda gerçekleşen ilk oturuma Altıeylül Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Kent Konseyi Başkanı Ahmet Özen Başkanlık etti. Başkan Zekai Kafaoğlu’nun eşi Didar Kafaoğlu hanımefendinin onur konuğu olarak katıldığı Kadın Meclisi’nde Meclis Başkanı ve Yürütme Kurulu seçimleri yapıldı. Kadın Meclis Başkanlığına Sevil Aksoy seçilirken, Yürütme Kurulu için de Yasemin Akkol ve Ayşe Keçecioğlu seçildi.  Kadın Meclis Başkanı Sevil Aksoy her platformda kadının önemine değinerek, birlik ve beraberlik içinde güzel projelere imza atılması konusunda iyi dileklerini dile getirdi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Kadınlar El Ele Verdi

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x