Edip Uğur Ateş Püskürdü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada kendisini ‘paralel’ olarak nitelendirenlere seslendi ve çok sert açıklamada bulundu. Başkan Uğur’un 25 maddelik açıklamasında en dikkat çekici noktası “Paralel yapı ile alakamı ispat edemezseniz şerefsiz, adi ve alçaksınız” sözleri oldu.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile kendisini belli konularda eleştirenlere çok sert tepki gösterdi. 25 maddeden oluşan açıklamada Başkan Uğur’un kendisine ‘paralel’ suçlaması yöneltenlere sert ifadeler kullanması dikkat çekti. Açıklamada, “Ben Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşıyım 2001’den bu yana Reisimizle omuz omuza mücadele veriyorum. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde paralel yapının her şeyiyle benimle amansız mücadele ettiğini ne çabuk unuttunuz. 30 Mart 2014’te paralel yapının Balıkesir’de bana karşı MHP’yi desteklediğini ne çabuk unuttunuz. 30 Mart 2014’ten sonra şimdiki BASKİ binasının olduğu yerden paralelci dershaneyi ben çıkarttım. Paralel örgütün diğer dershane binasının levhalarını ben indirttim. Levhaları indirttim diye paralelciler hakkımızda suç duyurusunda bulundular. Ankara’dan paralelci bürokrat olarak sürülen şube müdürüne bütün yetkilerini veren akıl hocanız değil mi? Paralel örgüt ile mücadele etmeyen, imza atmayan akıl hocanıza neden hesap sormuyorsunuz? İstanbul’da dikiş tutturamayıp köyüne dönen kendini gazeteci sanan Mustafa Aycin boşuna uğraşma. Benim birinci derecede hiçbir akrabamın FETÖ terör örgütüyle ilgisi ve ilişkisi yoktur. Paralel yapı ile ilgimi ve alakamı ispat edemezseniz şerefsiz, adi, haysiyetsiz ve alçaksınız” ifadelerini kullandı.
Köşe Yazarı Yalçın Bayer ile yapılan görüşmesi dolayısı ile eleştirilen Başkan Uğur, açıklamasında bu konuya da değindi. Uğur, “Yalçın Bayer ile olan resmimiz 13.03.2014’den önce Balıkesir’de çekilmiştir. Yalçın Bayer’in AK Partili Bakanlar ve Belediye Başkanları ile röportajlarını okumadınız mı? Sizin kimin kontrolünde olduğunuzu, konutu haftada kaç defa ziyaret ettiğiniz herkes tarafından biliniyor. Balıkesir Bandırma’ya yapılacak Liman ve OSB için Başbakanımızdan aldığımız davetten rahatsız mı oldunuz? Sayın Başbakanımız ve Bakanlarımızla Hollanda’ya seyahat ettiğimizden de mi rahatsız oldunuz? Balıkesir’de yapılacak yatırımlar sizi rahatsız mı ediyor? İşiniz gücünüz yatırımları ve hizmetleri engellemek. Hazmedemeseniz de Balıkesir’e yatırımları getiriyoruz. Devlet tabii ki arkamızda. A.Edip Uğur’un alnı açık, başı dik paralelci damgası bana yapışmaz. Ameller niyetlere göredir. Akıl hocanızın niyeti bozuk. Suçüstü yakalandı paraları götüremedi. Akıl hocanıza nitelikli dolandırıcılık yapıştı ölünceye kadar alnında damgalı. Bütün yalanlarınız, iftiralarınız ve hakaretleriniz için suç duyurusunda bulunacağım” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Edip Uğur Ateş Püskürdü

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x