GENEL KURUL TOPLANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Damperli Taşıyıcılar Kooperatifi Genel Kurulunu Topladı.

S.S Liman Damperli Taşıyıcılar Kooperatifi Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

S.S Liman Damperli Taşıyıcılar Kooperatifi Olağan Genel Kurul Toplantısı, 12 Mart Pazar günü Şoförler Odası Düğün Salonu’nda yapıldı.
Genel kurul toplantısına Kooperatif Başkanı Cevdet Bülbül, Başkan Yrd. İsmail Balaban, yönetim kurulu üyeleri ve ortakları katıldı. Genel kurulun gündem maddeleri tek tek okunarak, oy birliği ile kabul edildi.
S.S. Liman Damperli Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Cevdet Bülbül, 2014 yılında göreve geldiklerinde zarar eden bir kooperatif devraldıklarını belirterek “3 yıllık görev süremizde ortalama yıllık 1 milyon TL üzerinde kar yaptırdık. 2016 yılında üyelerimizin durumları iyi olmadığından dolayı, kooperatif büyük oranda faizsiz olmak üzere üyeye 10-15 bin TL arasında kredi olanağı sağlamıştır.” dedi.
Bülbül, “Verdiğimiz kredinin toplamı 1 Milyon 15 bin TL’ dir. 2016 yılında üye sayısının fazla olduğundan dolayı satılan sıraları genel kurul kararına istinaden kooperatif satın alıp, fesih etmiştir. Fesih olan sıralara ödediğimiz paranın toplamı da 1 milyon 520 bin TL’dir” ifadelerini kullandı.

 

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

GENEL KURUL TOPLANDI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x