İzmir’in Transfer Devi ATS Transfer Şirketi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2010 yılında kurulan ATS Transfer şirketi HCR Turizm bünyesinde ulaşım ve transfer hizmetleri sunan bir şirkettir. İzmir transfer denilince akla gelen öncü firmalar arasında yer almaktadır.

2010 yılında kurulan ATS Transfer şirketi HCR Turizm bünyesinde ulaşım ve transfer hizmetleri sunan bir şirkettir. İzmir transfer denilince akla gelen öncü firmalar arasında yer almaktadır. Deneyimli şoför kadrosu ile araç ve minibüs kiralama hizmeti yapmaktadır. Taşımacılık hizmetlerinde güvenli yolculuk, kalite ve konfor ön planda olduğundan bu konuda hem personel hem de araç yetiştirmekte olan ATS Transfer İzmir ve çevresinde hizmet vermektedir. Ege Bölgesi’nde İzmir çıkışlı ya da İzmir istikametli yolculuklarda ATS Transfer ulaşım hizmeti sunuyor. Ege Bölgesi içeresinde yer alan her noktadan İzmir transfer hizmeti sunulmaktadır.

Transfer hizmeti sunmak için Ulaştırma Bakanlığı’na bağlı olan Karayolları Taşımacılık Hizmetleri kurallarına göre D2 yetki belgesi bulundurulması zorunludur. ATS Transfer şirketi bu kurala uygun olarak İzmir transfer hizmetlerini sağlarken Karayolları Taşımacılığı D2 Yetki Belgesi’ni almıştır. Lüks araçlar ile sedan, Vito ve minibüs tipli araçlar kullanmaktadır. Tüm araçların muayeneleri, düzenli bakımları, sigortaları bulunuyor olup şoför olarak gerekli kontrollerden geçmiş sürücü belgeli personelleri çalıştırmaktadır. Deneyimli ve güler yüzlü kadrosu, yetkin yol ve araç bilgisi ile konforlu ve lüks araçlar sunarak gerekli tüm yetkinliklere sahip bir firmadır.

ATS Transfer öncelikli olarak İzmir havaalanı transfer hizmetlerini yürütmektedir. Adnan Menderes Havaalanın’ da başlayan yolculuğunuzu İzmir’in birçok noktasına ve Ege Bölgesinde çeşitli il ve ilçelere götürerek noktalayan ATS transfer, ayrıca birçok noktadan da İzmir Adnan Menderes Hava Limanı’ na uçuşunuz için gitmektedir. Gidebileceğiniz ilçeler Aydın, Muğla, Denizli gibi şehirler ile Urla, Çeşme, Foça, Alaçatı, Şirince gibi tatil beldeleridir. İzmir’ in her noktasına istediğiniz adrese kadar hizmet verilmektedir.

ATS Transferden hizmet almak için resmi sitesinden rezervasyon yaptırılmaktadır. Dilerseniz sitede yer alan iletişim numaralarından ya da mail atarak rezervasyon hakkında bilgi talep edebilirsiniz. Hızlı bir müşteri hizmeti sunan sitede online rezervasyon yapacağınız bölümler yer alıyor. Gideceğiniz yere göre araç ve fiyat bilgisine güncel olarak ATS Transfer sitesinden ulaşabilirsiniz. Rezervasyon yapmak için İzmir havaalanına uçak bilgilerinizi girmeniz gerekmektedir. Uçuş tarihinizi kesinleştirdikten sonra rezervasyon yaptırmanızı tavsiye ediyoruz. Verilen noktalardan yapılacak olan rezervasyon işleminde eğer İzmir hava alanından kalkacaksanız şoför sizi İzmir Adnan Menderes Havaalanında iniş vaktinize göre bekleyecektir. Eğer bir adresten hava alanına gidecekseniz belirttiğiniz adresten uçak saatine bir saat kala hava alanında olacak şekilde şoför sizi alacaktır. Bu nedenle uçuş tarihinizi kesinleştirmeniz sağlıklı ve sorunsuz bir yolculuk geçirmeniz açısından önemlidir.

İzmir havalimanı transfer için araç seçenekleri oldukça fazladır. Sedan tipi araçlar ile 1 kişi ya da 4 kişi olacak şekilde yolculuk mümkündür. Vito tipli araçlar ile 1 ya da 6 kişilik yolculuk yapabilirsiniz. Minibüsler ile 16 kişiye kadar ulaşım sağlanıyor.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Bursa Temizlik Şirketleri başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

İzmir’in Transfer Devi ATS Transfer Şirketi
foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x