Özel Tasarım Konteynerler Hakkında Genel Bilgiler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özellikle özel tasarım konteyner yaptırmak isteyenler için mühendisler tarafından çizimi yapılan özel konteynerler ile Aktim müşterilerinin övgüsünü kazanmış bulunmaktadır. Özel konteyner yaptırmak isteyen kişilerin istedikleri bir proje olmaktadır.

Aktim konteyneri çok sayıda sektörden çok sayıda firma için önemli bir yardımcı hizmeti vermeye devam etmektedir. Kendi sektöründe pek çok rakibinden farklı şekilde son teknoloji ürünler ile faaliyet gösteren Aktim firmasının hizmetlerinin müşterileri tarafından beğeni görmesindeki en büyük neden de yine bu teknolojik üstünlüğü olmaktadır. Aktim konteyner yük konteynerleri, prefabrik konteynerleri, tasarım konteynerleri e daha pek çok çeşitte konteynerleri ile ilk başta ürün çeşitliliği sayesinde dikkat çekmektedir.

Aktim konteyner hizmetleri için profesyonel bir ekip ile çalışmaktadır. Çağrı merkezi çalışanlarından mühendislerine kadar işinin ehli bir personel ekibi ile hizmetler verilmektedir. Aktim tüm faaliyetleri için de bu ekibin profesyonelliğini yansıtmaya devam etmektedir. Bu şekilde firmanın müşteri odaklı hizmetlerinin bir ayağı olan kalite hizmet politikaları hayata geçmiş olmaktadır.

Özel Tasarım Konteynerler Hakkında Genel Bilgiler

Özellikle özel tasarım konteyner yaptırmak isteyenler için mühendisler tarafından çizimi yapılan özel konteynerler ile Aktim müşterilerinin övgüsünü kazanmış bulunmaktadır. Özel konteyner yaptırmak isteyen kişilerin istedikleri bir proje olmaktadır. Örneğin bir ev için özel tasarım olanlar yük konteynerlerinden ya da ISO yük konteynerlerinden çok daha farklı nitelikleri ihtiva etmektedir. Öncelik ile çok sayıda özel çizim tekniği kullanılarak bu özel tasarım evlerin çizilmesi gerekmektedir. Müşteriler kendi akıllarındaki proje ile Aktim konteyner yetkilileri ile görüştüğünde firma mühendisleri müşterilerin istediği özellikle uygun şekilde oda sayısı oda genişliği gibi özellikleri de dikkate alarak bir çizim yapmaktadırlar. Sonuç olarak ortaya çıkan özel yapım konteyner evlerden alınan geri dönüşler her daim olumlu şekilde olmaktadır.

  • Konteyner evler hem portatif yani taşınabilir olması nedeni ile hem de çevre dostu olması nedeni kişiler için son günlerde tercih edilir olmaktadır.
  • Pek çok özelliği ile birlikte satılan konteyner evler aynı zamanda maliyet olarak diğer pek çok üründen yapılacak olan evlere nazaran daha uygun olmaktadır.
  • Ayrıca bu prefabrik evlerin bayanlar için en önemli olan özelliği bu evlerin yapı bakımından oldukça hijyenik ürünler olmasıdır.
  • Kolay şekilde temizlenebilir olan malzemeden konteynerler imal edilebilmektedir.

Lojistik Hizmetlerde Konteynerler Hakkında Genel Bilgiler

Lojistik hizmetlerde konteynerin yeri bilindiği üzere çok önemlidir. Lojistik pek çok konuyu kapsayan geniş bir yardımcı hizmet dalı olarak karşımıza çıkmaktadır. Lojistik hizmetlerinde stokların yönetiminden depolamaya, taşımacılıktan müşteri hizmetlerine, sigorta hizmetlerinden gümrük, paketleme hizmetleri, gözetim ve denetleme hizmetlerine kadar pek çok hizmet dalında faaliyetler gösterilmektedir. Lojistik firmaları arasından özellikle kurumsallaşmış olanlar için hemen her birimde konteynerler büyük bir öneme sahip bulunmaktadır. Lojistik bir ürünün üreticiden çıkıp tüketiciye varıncaya kadar ki tüm yolculuk safhalarını kapsar. Lojistik hizmetler için de Aktim en büyük yardımcı hizmetleri olarak karşımıza çıkmaktadır. Yani lojistik hizmetlerinde en büyük faktörlerinden biri konteynerler olmaktadır.

Lojistik hizmetlerinde taşımacılık aşağıdaki yollar ile yapılan türlere sahip bulunmaktadır.

  • Karayolu ile taşımacılık,
  • Deniz yolu ile taşımacılık,
  • Demiryolu ile taşımacılık,
  • Havayolu ile taşımacılık,
  • Boru hattı ile taşımacılık,
  • İç su yolu ile taşımacılık,

Konteynerler ile dünya genelinden çok sayıda taşımacılık yolu üzerinde faydalanılmaktadır. Özellikle ISO yük konteynerler ile standartlar dahilinde uluslararası taşımacılığın söz konusu olduğu görülmektedir. Aktim her türlü taşımacılık faaliyetleri için lojistik sektöründeki firmaların yanında yer almaktadır. Kaliteli niteliğe sahip olan malzemeden dayanıklı ve taşınacak olan ürüne özel konteynerler Aktim tarafından kısa sürede tedarik edilebilmektedir. Tüm faaliyetleriniz için profesyonel bir adres olarak tercih ettiğinizde kalitesi ile farkını yaşayacaksınız.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Bursa Temizlik Şirketleri başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Özel Tasarım Konteynerler Hakkında Genel Bilgiler
foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x