Santrançta Altıeylül Yine Şampiyon

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altıeylül Belediyespor Kulübü, 2016 Balıkesir Küçükler ve Yıldızlar Satranç Takım Turnuvalarında şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attı.

2016 Balıkesir Küçükler ve Yıldızlar Satranç Takım Turnuvaları 20-28 Şubat 2016 tarihleri arasında Balıkesir Gençlik Merkezi Çok Amaçlı Salonunda gerçekleştirildi. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da hem küçüklerde hem de yıldızlar liginde şampiyon Altıeylül Belediyespor Kulübü oldu.

YILDIZLAR NAMAĞLUP ŞAMPİYON…

İl genelinde yedi takımın katıldığı 2016 Balıkesir Yıldızlar Takım Satranç Turnuvası’nda, İzzet İdiz,Mehmet Efe Kesgin, Emir Serhad Akat ve Yılmaz Yaman’dan oluşan yıldızlar takımımız 12 puanla namağlup şampiyon oldu.
Yirmi üç takımın katıldığı İl genelinde ise, 2016 Balıkesir Küçükler Takım Satranç Turnuvalarına kulübümüz iki takımla katıldı. Gökdeniz Cimin, Elifnaz Akat, Sümeyye Çetin, Simay Gül Ceylan ve Tunay Arda Ceylan’dan oluşan Altıeylül Belediyespor Kulübü Küçükler Takımı12 puanla şampiyon olurken Mehmet Gül, Burak Arda Yıldırım, Oğuzhan Gündoğdu, Merve Ceyhan ve Kaan Kapucu’dan oluşan Altıeylül Belediye Spor Kulübü B Takımımız da dokuz puanla turnuvayı dördüncü olarak tamamladı.

Altıeylül Belediyespor Kulübü satranç antrenörü Nizamettin Güngör başarılı takımları kutlarken sözlerine şu şekilde devam etti: İki hafta süresince heyecanlı maçlara sahne olan Küçükler ve Yıldızlar Satranç Takım Turnuvalarında bu yıl da şampiyon olmanın mutluluğunu, gururunu yaşıyoruz. Turnuva süresince başarıyla mücadele eden tüm sporcularımı kutluyorum. 17-22 Mayıs 2016 tarihleri arasında yapılacak olan 2016 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Takım Satranç Şampiyonası’nda ikinci kez ilimizi temsil edeceğiz. Her zaman destekleri ile yanımızda olan velilerimize ve kulübümüz Altıeylül Belediyespor Kulübü yetkililerine teşekkür ediyorum”

 

BAŞKAN’DAN KUTLAMA

Altıeylül Belediye Spor Kulübü Başkanı Fikrettin Kocaman ise , “Satranç sporcularımız, başarıları ile bizleri gururlandırmaya devam ediyor. Geçen yıl ilk kez ilimizi Türkiye Şampiyonasında temsil eden kulübümüz, bu yıl da temsil ederek ilimizin adını duyuracağı için mutluyuz. Başarılı çalışmalarını devam ettirerek hedeflerini ileriye taşıyan satranç sporcularımızı ve antrenörümüz Nizamettin Güngör’ü tebrik ediyorum” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Santrançta Altıeylül Yine Şampiyon

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x