SANDIK NAMUSTUR !

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkan adayı ve ülkücü camianın muhalif kanadının önde gelen isimlerinden biri olan Sinan Oğan’ın Bandırma’daki toplantısına ilgi büyük oldu. Onlarca kişi toplantıyı ayakta izlemek zorunda kaldı.

OK: ANAYASAYI DEĞİL GELECEĞİMİZİ OYLAYACAĞIZ

MHP’den ihraç edilen Balıkesir milletvekili İsmail Ok ve Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’nın izlediği “ milliyetçilik ve demokrasi “ isimli toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. İsmail Ok yaptığı kısa konuşmada “ Tüm engellemelere karşın Hayır kampanyaları çerçevesinde ülkeyi gezmeye devam ediyoruz. 18 Mart Çanakkale zaferi gününde Kuvayi Milliye şehri olan Bandırma’da olmaktan çok mutluyum. 16 Nisan’da anayasayı değil geleceğimizi oylayacağımızı sakın unutmayın. Milletin egemenliğini bir kişiye devretmemek için Hayır diyoruz. “ dedi.

OĞAN: SANDIK NAMUSTUR ONA SAHİP ÇIKIN

Bandırmalılara ve Bandırma basınına teşekkür ediyorum diyerek konuşmasına başlayan Sinan Oğan “ Demek baskılara boyun eğmeden bu salonu doldurdunuz. Basın mensubu arkadaşlarımda bizi korkmadan takip ediyorlar. Hepinize teşekkür ediyorum. Kurtuluş Savaşını başlatan vapurun adını verdiği şehirde olmaktan mutluyum.

Takip ettiğiniz gibi daha Evet sonucunu almadan İstanbul için özel bir statü istemeye başladılar. Acaba Evet sonucu çıkarsa sırada Diyarbakır mı olacak? KHK ile eyalet sistemine geçmek için Evet sonucunun çıkmasını bekliyorlar. AKP’nin hazırladığı bu yeni sistem Avrupa’da yok. Sadece Afrika ve Ortadoğu ülkelerinde var. Türkiye’yi bu ülkelere benzetmeye çalışıyorlar. Amerika’da iyi uygulanıyor. Çünkü orada eyalet sistemi var. İki parti seçime giriyor. Şimdi bu anayasa ile Türkiye’de dar bölge sistemiyle iki partiyi meclis sokacaklar. Muhalefet partisinde HDP olacak.

2019’da uygulanacak sistem için neden bu kadar acele ettiniz? Barolar, Üniversiteler, STK’lar tartışıp görüş bildirmeden apar topar neden referanduma gittiniz?

Önümüze gelen bütün anket sonuçlarında Hayır’ın çıkacağı gözüküyor. En düşük sonuç şu ana kadar % 56 oldu. Ama bu oran bize yetmez. Daha fazla çalışmak zorundayız. Çünkü trafolara yine kediler girebilir. Anadolu’da sandık namustur. Sizde namusunuza sahip çıkın. “ dedi.

KAYNAK: İlkhaber

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

SANDIK NAMUSTUR !

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x