BALIKESİR’DE HASTA KABUL KURSLARINA YOĞUN İLGİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karesi Halk Eğitim Müdürü Mustafa Canseven, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı birinci döneminde şu ana kadar 110 kurs açtıklarını ve 2 bin 300 kursiyere ulaştıklarını kaydetti. En fazla talep olan kursların başında hasta kabul kursunun geldiğini vurgulayan Canseven, “ Şehir hastanesinin kısa bir süre hizmete girecek olması ve buraya personel gerekeceğinden dolayı hasta kabul kurslarına yoğun bir ilgi var. İkisi İŞKUR’la olmak üzere yedi tane hasta kabul kursu açtık” dedi.

Karesi Halk Eğitim Müdürü Mustafa Canseven, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı birinci dönem kurslarının kısa bir süre önce başladığını ve ilk etapta 110 kurs açtıklarını belirtti. ‘Yaşam boyu eğitim’ ve ‘Her zaman, her yerde herkes için eğitim’ sloganlarıyla toplumdaki her yaştan insana eğitim verdiklerini belirten Canseven, birinci dönem kursları kapsamında 2 bin 300 kursiyere ulaştıklarını belirtti. Kurumun klasik kurslarından farklı olarak aile eğitim kurslar çerçevesinde baba destek kursları düzenlediklerini dile getiren Canseven, “ Okullarımızın çoğunda aile eğitim kursları düzenliyoruz. Bu kapsamda baba destek kurslarımız yoğun ilgi görüyor. Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’yle işbirliği yaparak müzik, resim, pasta yapımı, cam, ahşap boyama kursları açtık. Umut Engelliler Derneği’yle birlikte 23 yaş üstü zihinsel engelli vatandaşlarımız için toplamda 54 tane kurs düzenledik” dedi.

“HER ZAMAN, HER YERDE HERKES İÇİN EĞİTİM”

Yeni hizmete girecek 1000 yataklı şehir hastanesine kalifiye eleman sağlamak amacıyla açılan hasta kabul kurslarına yoğun bir ilginin olduğunu belirten Karesi Halk Eğitim Müdürü Mustafa Canseven, “Hasta kabul kurslarına yoğun talep var. Şu ana kadar ikisi İŞKUR ortaklığında toplamda yedi tane hasta kabul kursu düzenledik. Kursiyerler buradan alacakları belgelerle yeni şehir hastanesinde iş bulma imkanı bulacak. Bunun yanı sıra Büyükşehir Belediyesi ve Karesi Belediyesi’yle birçok kurs düzenledik. Mezun olan öğrencilere yönelik ÖSS ve KPSS kurslarımız da en çok talep gören kurslar arasında yer alıyor. Her zaman, her yerde herkes için kurslar düzenliyoruz. Amacımız, toplumda ulaşabildiğimiz kadar insana ulaşmak ve onların bu kurumdan en iyi şekilde istifade etmesini sağlamaktır” şeklinde konuştu.

Kaynak : ilkhabergazetesi

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BALIKESİR’DE HASTA KABUL KURSLARINA YOĞUN İLGİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x