YAPILANDIRMADA SON TARİH 31 EKİM

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karesi Belediyesi, ‘Vergi Affı’ olarak nitelendirilen ve 1 Eylül’den itibaren vermeye başladığı vergi yapılandırma hizmetini sürdürüyor. Vadesinde ödenmeyen tahakkuklardan ve gecikme zamları ile geç beyandan oluşan tüm cezaların silindiği vergi affını kaçırmayın!

Karesi Belediyesi; Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren ‘Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 6736 sayılı Kanun’ çerçevesinde emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam, eğlence vergi borçlarıyla birlikte resim, harç ve cezaların yeniden yapılandırılması kapsamında başvuruları almaya devam ediyor.

Karesi Belediyesi’nce,1 Eylül’den itibaren alınmaya başlanan yapılandırma başvuruları 31 Ekim’de sona erecek.

BİLGİ İÇİN 444 99 10

Yapılandırma, 30 Haziran 2016 tarihi itibariyle vadesi geçmiş, hali hazırda gecikme zammı işleyen vergi borçlarıyla birlikte ihbarname aşamasında olan vergilerle birlikte maktu cezalar ve metrekare, sınıf ve arsa olarak bildirim yapılmış ancak ‘bina vergisine’ dönüştürülmesi gereken vergi asılları, faiz ve cezalarını kapsıyor. Belediye yetkilileri, mükelleflerin; yapacakları başvuru ile, tahakkuk eden faiz indiriminin yanı sıra taksitle ödeme imkanından da faydalanacağını söyledi.  Vatandaşlar, detaylı bilgiyi için 444 99 10 numaralı Çağrı Merkezi’ni arayabilir ya da beyaz masaya başvurabilirler.

Kaynak : gazetekspres

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

YAPILANDIRMADA SON TARİH 31 EKİM

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x