Yılmaz Özdemir’den Başkan Mirza’ya eleştiri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Avukat Yılmaz Özdemir, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’nın basın toplantısında yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklama yapan Özdemir  “Tavsiyemiz; artık her yapamadığınız/beceremediğiniz işin sorumluluğunu Büyükşehir Belediyesine ve Ak Parti İlçe Teşkilatına yüklemekten vazgeçin. Vatandaşlarımız sizden bahaneler üretmenizi değil, vadettiğiniz projelerin gerçekleştirmenizi bekliyor.” dedi.

Özdemir’in açıklamaları şöyle:

Bandırma halkı, Cemal Öztaylan zamanında Bandırmaspor’a kazandırılan otoparkları takımın elinden almaya çalışmanızı unutmadı.

Bandırmaspor hepimizin. Elbetteki takıma kalıcı gelirler kazandırılması gerekir. Ancak bahsettiğiniz alanın deniz seviyesinde olması, kıyı kenar çizgisi alanında kalması nedeniyle Kıyı Kanunu ve İmar Mevzuatına göre buraya akaryakıt istasyonu yapılamayacağını adınız gibi biliyorsunuz. Kaldıki buraya akaryakıt istasyonu yapılması zaten kötü olan şehir içi trafiği felç duruma getirecektir. Yine şehir içinde akaryakıt istasyonu yapmanın tehlikesini ve oluşacak görüntü kirliliğini söylemiyorum bile. Buna rağmen algı operasyonları ile Ak Parti camiasını hedef göstermeye çalışıyorsunuz. Bandırma halkı, Sn. Öztaylan zamanında Bandırmaspor’a kazandırılan otoparkları takımın elinden almaya çalışmanızı UNUTMADI.

Sinek siyasetinden vazgeçin

Bandırmada geçmişte yapılmadığı kadar sinekle mücadele ediliyor. Bunun için de bütün teknolojik imkanlar kullanılıyor. Şuan itibari ile Bandırmada geçmiş dönemlerden daha fazla sinek yok. Ama siz sinek siyaseti yapmayı tercih ediyorsunuz.

Çukur siyaseti yapmaya devam ediyorsunuz

Baski tarafından yapılan kazılar sizinde çalıştığınız Bandırma merkezli bir firma tarafından bütün Balıkesir’de olduğu gibi Bandırma’da da hızla kapatılıyor. Ama burada amaç farklı; çünkü bu işin parası Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanmak üzere ilçe belediyelerine bırakılmasını istiyordunuz. Bu denendi ancak üç liralık işi beş lira gösteren ilçe belediyeleri yüzünden bu işten vazgeçildi. Acaba burada sizin bir kaybınız mı oldu da hala çukur siyaseti yapmaya devam ediyorsunuz?

Tavsiyemiz; artık her yapamadığınız/beceremediğiniz işin sorumluluğunu Büyükşehir Belediyesine ve Ak Parti İlçe Teşkilatına yüklemekten vazgeçin. Vatandaşlarımız sizden bahaneler üretmenizi değil, vadettiğiniz projelerin gerçekleştirmenizi bekliyor.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Yılmaz Özdemir’den Başkan Mirza’ya eleştiri

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x