BAŞKAN MİRZA’DAN EDİP UĞUR’A DESTEK ÇAĞRISI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, makamında düzenlediği basın toplantısında, Kulüp yönetiminin Bandırmaspor’a sabit gelir kaynağı oluşturulması amacıyla İDO karşısında kurulmayı planladığı benzin istasyonuyla ilgili olarak Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur’dan destek beklediklerini söyledi.

-Bandırmaspor’un talebi 8 aydan beri bekliyor

Aynı ligde mücadele eden Balıkesir’in iki takımı olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur’dan Balıkesir’e yaptığı desteklerin aynısını Bandırmaspor içinde yapmasını beklediklerinin altını çizen Uğur, “Benzin istasyonuyla ilgili Bandırmaspor Kulüp Başkanlığının, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığına yapmış olduğu müracaat 8 aydan bu yana komisyonda beklemektedir. Temennimiz talebin biran önce komisyonda incelenerek Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine getirilmesidir” dedi.

-Açtığımız davalar Bandırma’nın haklarının korunmasına yönelik

Kulüp yönetiminin bu talebine karşı Bandırma Belediyesi tarafından Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığına açılan davalarında bir engel olarak gösterilmesini doğru bulmadıklarının altını çizen Mirza “ Bandırmaspor ve Bandırma Belediyesi ayrı kurumlardır. Bandırma Belediye Başkanlığı olarak Balıkesir Büyükşehir Belediyesine açmış olduğumuz davalar ilçemizin haklarının korunmasına yönelik davalardır. Hiç kimseyle bir kavgamız yoktur. Bandırma Belediyesi olarak Büyükşehir ile işbirliği içinde çalışmak istiyoruz. Bandırma’nın menfaatleri konusunda talep ve eleştirilerimizi bundan önce olduğu gibi bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

-Bandırmaspor siyaset üstü bir kurumdur

Bandırmaspor’un siyaset üstü bir kurum olduğunun altını çizen Mirza, “Bunun için Bandırmaspor’a sabit gelir kaynakları oluşturulması konusunda herkese önemli görevler düşmektedir. AK Parti Bandırma İlçe Başkanlığı da bu konuda benzinlik konusunda olumsuz görüş vermekten biran önce vazgeçerek kulübümüz sabit gelir kaynaklarının oluşturulmasına katkı vermelidir” dedi.

-Gelirlerimizi artırmalıyız

PTT 1.Ligine çıkılmasının ardından Bandırmaspor giderlerinin 4 katına çıktığını anımsatan Mirza, ilçe ve kulüp yöneticileri olarak gelir kaynaklarının arttırılmasına yönelik önümüzdeki günlerde bölgede bulunan kurum ve kuruluşları ziyaret ederek forma reklamı ve saha içi dijital alanlara reklam verilmesi konusunda talepte bulunacaklarını sözlerine ekledi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BAŞKAN MİRZA’DAN EDİP UĞUR’A DESTEK ÇAĞRISI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x