TÜRKİYE EMEKLİLER DERNEĞİ ŞUBE BAŞKANI GÜNÜÇ: ÜYELERE KÖMÜR DAĞITIMIMIZ SÜRÜYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Emekliler Derneği Bandırma Şube Başkanı Mitat Günüç, “Derneğimizde faal 6 bin üyemiz bulunuyor. Kömür dağıtımımız bize müracaat eden üyelerimize sürüyor. Hizmeti vatandaşlarımızın ayağına kadar getiriyoruz.” dedi.

Türkiye Emekliler Derneği Bandırma Şube Başkanı Mitat Günüç, TOKİ’nin yapmış olduğu konutların yüzde 25’lik kısmını emeklilere tahsis etmesi gerekirken yapılan düzenlemelerin ardından bu kontenjanın kaldırıldığını söyledi. Günüç “Türkiye’de yaşayan emeklilerin yüzde 80’ni konut sahibi değildir. Emekliler olarak bunun için bir yasa çıkarmasını beklerken yapılan düzenlemelerle TOKİ’nin yüzde 25 olan emekli kontenjanı kalktı. Bu gidişle emeklinin ev sahibi olabilmesi hayal” dedi.

Bandırma kapsam dışında kaldı
Toplu Konut İdaresi’nin 3 yıl içerisinde Susurluk’a 200,6 Eylül’e 750, Balya’ya 100, Bigadiç’e 150 konut yapılacağını açıklayan Günüç, TOKİ’nin Bandırma’yı Toplu Konut Projesi dışında tutmasını da eleştirdi. Bandırma’da yaşayan 25 bin emeklinin TOKİ’den ilçede toplu konut projesi başlatmasını talep ettiğini dile getiren Günüç, emeklilerin bu taleplerinin 2015 yılından beri devam ettiğini sözlerine ekledi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

TÜRKİYE EMEKLİLER DERNEĞİ ŞUBE BAŞKANI GÜNÜÇ: ÜYELERE KÖMÜR DAĞITIMIMIZ SÜRÜYOR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x