Süngü: Hedefimiz Çifte Şampiyonluk

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırmaspor Basın Sözcüsü Bilgen Süngü, kulüp binasında düzenledi.
Süngü, basın toplantısında hedeflerinin 2015-2016 sezonunda hentbol ve futbolda çifte kupa kazanmak olduğunu söyledi. Hentbol takımının geçtiğimiz hafta içinde Eskişehir’de oynanan bayanlar 2 liginde şampiyon olarak 1 lige çıktığını anımsatan Süngü, “Hedefimiz futbolda da şampiyon olarak kulübümüzün 50 yılında taraftarlarımıza çifte şampiyonluk yaşatmaktır” dedi. Bu hafta sonu oynayacakları Menemen Belediyespor müsabakasının play-of hedefleri açısından çok önemli olduğunun altını çizen Süngü “Bu maçta saha ve seyirci avantajımızı kullanarak sahadan puanlarla ayrılmak istiyoruz. Bu maçtan alacağımız galibiyet bir anlamda bizim play-of’lara çıkmamız anlamına gelmektedir. Bu müsabakada tüm taratlarımız0ı maça bekliyoruz” ifadesini kullandı.
-Hedefimiz 2019 Avrupa Kupası
Bandırma Hentbol Kulübü Antrenörü Kemal Taşkın’da açıklamasında “ Eskişehir’de yapılan play-of müsabakaları sonrasında bayanlar hentbol 1.ligine çıktıklarını anımsattı. Hedeflerinin 2019’da yapılacak olan Hentbol Avrupa Kupası müsabakalarına katılmak ve şampiyon olmak olduğunun altını çizen Taşkın “Şehit Bedir Karabıyık Ortaokulunun bahçesinde hentbola başladığımızda büyük sözler vermiştik. Bu sözleri verdiğimizde bize gülmüşlerdi. Şimdi bu sözlerimizi yerin getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. O zaman 1.lige çıkacağız demiştik. Bunu gerçekleştirdik. Şimdi de diyoruz ki 2019’da yapılacak Hentbol Avrupa Kupasına katılarak şampiyon olacağız” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Süngü: Hedefimiz Çifte Şampiyonluk

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x