“SPONSORLARI” KİM?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma’da son günlerde açılan siyasi sosyal medya sayfalarının sahipleri ve sponsorları halk tarafından merak ediliyor.

Yerel seçimlerin yaklaşması ile her geçen gün artan “troll” beğeni sayfalarının yöneticileri vatandaşlar tarafından merak edilir hale geldi. Yazım dilleri ve tasarımları birbirine çok benzeyen siyasi sayfalarının temel amaçlarının aynı olduğu görülüyor. Bandırma siyasetine operasyon çekip yön vermeyi misyon edinmiş Balıkesir Büyükşehir Belediyesi yönetimi ve Adalet ve Kalkınma Partisi Bandırma yöneticilerini hedef alan sayfaların tamamının Bandırma Belediyesi Başkanı Dursun Mirza hakkında övgü ile bahsettikleri net olarak anlaşılıyor. Son günlerde Bandırma Belediye Başkan Adayı Av. Tolga Tosun’u hedef almaya başlayan bu “troll” hesapların yöneticileri her kesim tarafından sorgulanır hale geldi.

SPONSORLARI KİM ?

Siyasi hesaplaşmaların odağında oluşturulan bu sahte hesapların sahipleri ve gönüllü “sponsorları” da merak ediliyor. Günlük binlerce lirayı bulan sponsorlu sosyal medya reklamlarını sayfaları oluşturan kadar reklam harcalamalarını kimin yada kimlerin yaptığı kamuoyunda büyük merak uyandıyor.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

“SPONSORLARI” KİM?

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x