SOMPO JAPAN 96- BANVİT 87

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Banvit karşılaşmaya Courtney Fortson, A.J.Slaughter, Tolga Geçim, Adrien Moerman ve Gasper Vidmar beşiyle başladı. Mücadelede ilk sayı Tolga Geçim’den geldi. Banvit Gasper Vidmar ve A.J.Slaughter’ın sayılarıyla hızlı başlarken üçüncü dakikayı 2 – 10 üstünlükle geçti. İlerleyen bölümde Beşiktaş Sompo Japan Randy Culpepper ve Nate Wolters ile hücumda sayılar üretse de Banvit altıncı dakikayı Adrien Moerman’ın sayısıyla 21 – 21 önde geçti. Periyodun başında yakaladığı üstünlüğü koruyan Banvit ilk çeyreği 21 – 28 önde geçti.

İkinci periyoda Beşiktaş Sompo Japan Engin Atsür’ün sayısıyla başladı. Banvit Courtney Fortson ve Nusret Yıldırım’ın sayılarıyla hücumda etkili olmaya çalışırken Beşiktaş Sompo Japan Chinemelu Elonu ile karşılık verdi. Banvit Gasper Vidmar ile boyalı alanı kullanırken A.J.Slaughter dış atıştan destek verince Banvit soyunma odasına 45 – 51 önde gitti.

İkinci yarıya Beşiktaş Sompo Japan Tremmell Darden’ın üç sayılık basketiyle başladı. Banvit Adrien Moerman ve Courtney Fortson’ın sayılarıyla cevap verirken Beşiktaş Sompo Japan hızlı hücumlarla farkı bir anda eritti ve skoru 59 – 59’a getirdi. Banvit Courtney Fortson ve Jackie Carmichael ile yeniden hücumda etkili olunca farkı açmaya başladı. Son bölümü iyi oynayan Banvit final periyoduna 66 – 71 önde girdi.

Final periyoduna Beşiktaş Sompo Japan Tremmell Darden’ın sayısıyla başladı. Bu bölümde her iki takım da savunmasını ön plana alınca sayı üretmekte zorlanan her iki ekipten Beşiktaş Sompo Japan Maciej Lampe’nin sayılarıyla etkili oldu. Banvit hücumda Adrien Moerman ve Courtney Fortson ile sayı üretmeye çalışsa da savunma aksayınca Beşiktaş Sompo Japan altıncı dakikada skoru 80 – 72’ye getirdi. Banvit Courtney Fortson’ın sayılarıyla yedinci dakikada farkı 1 sayıya kadar indirse de periyodun son bölümünü iyi oynayan Beşiktaş Sompo Japan karşılaşmadan 96 – 87 galibiyetle ayrıldı.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Ceviz fidanı satışları Bandırma'da arttı başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

SOMPO JAPAN 96- BANVİT 87

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x