ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ’NDEN TERCİH VE TANITIM GÜNLERİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ile Bandırma Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle yerleşkelerin yer aldığı Bandırma, Gönen, Manyas ve Erdek ilçelerinde bulunan liselere yönelik olarak tercih ve tanıtım günleri düzenlenmeye başladı.

26 Mart- 6 Nisan tarihleri arasında devam edecek olan ve 30 liseyi kapsayan projeyle 11 ve 12. Sınıfa devam eden lise öğrencilerine yönelik olarak meslek ve tercih rehberliği ile üniversitenin tanıtımı gerçekleştirilmekte.

Meslek ve tercih rehberliği ile üniversitenin tanıtımının yapıldığı proje çalışmasının ilk gününde Enerjisa Bandırma Fen Lisesi, Kemal Pireci Anadolu Lisesi, Bandırma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyaret edilerek 11 ve 12. Sınıflardan oluşan yaklaşık 450 öğrenciye üniversitenin tanıtımı gerçekleştirildi.

Proje kapsamında gidilen okullarda, meslek ve tercih rehberliği sunumunu üniversitenin Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Medya ve İletişim Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Orhan Duman yaparken, üniversitenin genel tanıtımı ise Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü’nden Meltem Dengiz tarafından gerçekleştirildi. Liseli öğrencilerin üniversite ile ilgili soruları ise Kurumsal İletişim Koordinatörü Ömer Şimşek tarafından cevaplandırıldı.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ’NDEN TERCİH VE TANITIM GÜNLERİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x