Kocabıyık ailesinin mutlu günü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trakya Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Kocabıyık, kızı Güzin Kocabıyık veteriner hekim Ozan Çakmak ile nişanladı.
Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Odası Düğün Salonunda yapılan törende genç çiftlerin nişan yüzüklerini Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen ve AK Parti Balıkesir eski Milletvekili Cemal Öztaylan birlikte taktı.
Nişan töreninde konuşan Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen, “Gençlerimiz aile kurarak hayatlarının en güzel evresine adım atıyor. Bizler de onları bu güzel ve mutlu günlerinde yalnız bırakmayacağız, mutluluklarına ortak olacağız. Aile kurmak, korumak kolay değildir. Hayat zorlu bir süreç olarak geçiyor. Gençlerimiz zor zamanlara birlikte göğüs germeyi bilerek sabır göstermelidir. Gençlerimizin bu mutlu günleri daim olsun” dedi.
Nişan törenine Trakya Birlik Genel Müdürü Adnan Tekçe, Trakya Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri, Ziraat Odası Başkanı Süleyman Dönmez, üretici birliklerinin başkan ve yöneticileri, sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri, esnaf odalarının başkan ve yöneticileri, köy ve mahalle muhtarlarının yanı sıra çok sayıda misafir katıldı.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Kocabıyık ailesinin mutlu günü

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x