Erdoğan 23 Şubat Cuma Günü Balıkesir’de

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, 23 Şubat Cuma günü Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Balıkesir’de büyük bir coşkuyla karşılayacaklarını belirterek Kuvayi Milliye Şehri’nin sakinlerini mitinge davet etti.

Bandırma’dan araç servisleri saat 11:00’da Cumhuriyet Meydanı’ndan hareket edecek.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mesut Eray ile birlikte Avlu OnhanGurme’deki kahvaltı etkinliğinde şehir gazetecileriyle bir araya geldi. Aydemir, “31 Mart yerel seçimleri için dün itibari ile resmi olarak belediye başkan adaylarımız ve meclis üyelerimiz ile startını verdik. Bizler güzel bir ekip kurarak 20 ilçemizde teşkilatlarımızla dimdik olarak seçime hazırız.Cumhur İttifakı ile birlikte gerçekten çok uyumlu bir çalışmayla güzel bir adaylık süreci yönettik ve iyi listeler oluşturduk. Gerçekten seçimde biz tarih yazmaya hazırız.” dedi.

Balıkesir’de Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz başta olmak üzere AK belediyelerin çok güzel çalışmalar yaptığını anlatan Mehmet Aydemir, “Bu çalışmalar sayesinde teşkilat olarak gittiğimiz her yerde alnımız ak olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bununla ilgili gittiğimiz yerlerde varsa hatalarımızı görüyoruz bunların hemen dönüşünü yapabilecek kapasiteye sahip belediyelerimiz var. İnşallah 31 Mart seçimlerinde bu belediyelerin sayısını daha da arttıracağız. CHP’li belediyelerin bulunduğu ilçelerdeki halkımızı da bu zulümden kurtaracağız.” dedi.

14.00’DE KUVA-Yİ MİLLİYE MEYDANI’NDA
Aydemir, Cumhurbaşkanı Endoğan’ın Balıkesir ziyaretiyle ilgili de bilgi verdiği konuşmasında; “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan yarın saat 14.00’de Kuva-yi Milliye Meydanında olacak. İnşallah orada hep birlikte tüm Balıkesir olarak Cumhurbaşkanımızı Balıkesir’e, Kuva-yi Milliye şehrine yakışır bir şekilde karşılayacağımızdan hiç şüphemiz yok,” ifadesini kullandı.

Avşa Adası konaklama rehberi 2024

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Avşa Adası Nereye Bağlıdır? Adaya Ulaşım, Nerede Kalınır? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Erdoğan 23 Şubat Cuma Günü Balıkesir’de

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x