CHP’DEN KAYMAKAMA ZİYARET

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eskişehir Vali Yardımcılığı görevinden Bandırma Kaymakamlığına atanan Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar makamında ziyaretçilerini kabul etmeyi sürdürüyor.  Son olarak bugün öğlen saatlerinde CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm ve CHP Bandırma İlçe Başkanı Atilla Atakay beraberlerinde ki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kaymakam Yazar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Kaymakam Yazar ziyaretten dolayı CHP heyetine teşekkür ederken ziyarette konuşan CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, ” Yeni göreviniz hayırlı olsun, hoş geldiniz. Bandırma,  çağdaş, kültür düzeyi yüksek güzel bir şehir . Burada mutlu olacağınızı düşünüyorum. Milletvekili olarak bizlerinde üzerine düşen bir şey olursa elimizden ne gelirse yapmaya hazırız” dedi.

İlçe Başkanı Atilla Atakay ise, ” Birlik olarak Bandırma’yı daha iyi yerlere taşıyacağımıza inanıyoruz. Sayın Vekilimizin de belirttiği Bandırma kültürlü, çağdaş bir şehir belirli bir düzey ve seviye hakim. Siyasette de bu böyle . Rekabet elbette ki var ama buda seviyeli bir diyalog içerisinde. Tekrar şehrimize hoş geldiniz , hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

CHP’DEN KAYMAKAMA ZİYARET

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x