CHP KIRSAL MAHALLELERDE

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma CHP İlçe Başkanlığı referandum çalışmalarında dün gece Sahil Yenice Mahallesinde Referandum da neden EVET, neden HAYIR denileceğini anlattılar.
Onun için ona diyorlar ki Türk Tipi Başkanlık sistemi böyle bir sistem yoktur
Başkan Dursun Mirza yaptığı konuşmada;” Her türlü yetkiyi bir tek adam alıyor, Parlamento’ nun yetkisini de tek adam alıyor, yürütme yetkisini de alıyor. Yürütme, yasama, yargı tek elde toplanıyor. Bu çok tehlikelidir. Bunun adı Demokrasi olmaz o zaman, bunun adı tek adamlık olur, diktatörlük olur, padişahlık olur. Dünyada da böyle bir sistem yok. Onun için ona diyorlar ki Türk Tipi Başkanlık sistemi böyle bir sistem yoktur” dedi.

Hem Cumhurbaşkanı hem partinin genel başkanı olursanız bu birliği bütünlüğü sağlayamazsınız
Mirza; “Biz Cumhurbaşkanımızı, bağımsız herkese eşit davranan, ülkenin birliğini, bütünlüğünü sağlayan olarak görmek istiyoruz. Ülke de sorun çıktığı zaman, liderleri bir araya toplayan, kurumları bir araya toplayan, onları birleştiren bütünleştiren olarak algılamak istiyoruz. Hem Cumhurbaşkanı hem partinin genel başkanı olursanız bu birliği bütünlüğü sağlayamazsınız. Ülke tehlikeye girer, öbür partiden insanlar kendilerini dışlanmış ister. Bu çok yanlış bir şeydir, olmaması gereken bir şeydir. Bu madde bile bizim “HAYIR” vermemiz için yeterlidir.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

CHP KIRSAL MAHALLELERDE

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x