Banvit Evinde Anadolu Efes’e Kaybetti (87-92)

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Banvit Spor Toto Basketbol Ligi 18.hafta karşılaşmasında Bandırma’da konuk ettiği Anadolu Efes takımına 87 – 92 mağlup oldu.

Banvit karşılaşmaya Courtney Fortson, Dominique Johnson, Tolga Geçim, Adrien Moerman ve Gasper Vidmar beşiyle başladı. Mücadelede ilk sayı Jayson Granger’dan geldi. Banvit Dominique Johnson ve Courtney Fortson ile sayılar bulurken ilk üç dakika 4 – 4 beraberlikle geçildi. Banvit boyalı alandan Gasper Vidmar ile etkili olmaya çalışırken Anadolu Efes Furkan Korkmaz ve Thomas Heurtel ile dış atışlarla isabetler bulunca yedinci dakikayı 14 – 16 önde geçti. Kalan bölümde Anadolu Efes Cedi Osman ile hücumda etkili olunca Banvit ilk çeyreği 17 – 25 geride tamamladı.

İkinci periyoda Anadolu Efes Alex Tyus’ın sayısıyla başladı. Banvit Adrien Moerman ve Keith Simmons ile hücumda etkili olurken üçüncü dakikada Jackie Carmichael’ın sayısıyla skoru 30 – 32’ye getirdi. Anadolu Efes Dario Saric ve Cedi Osman ile hücumda sayılar üretirken Banvit Courtney Fortson ve A.J.Slaughter ile cevap verdi. Kalan bölümde hücumda etkili olamayan Banvit soyunma odasına 43 – 50 geride girdi.

Üçüncü çeyreğe Banvit Adrien Moerman’ın üç sayılık basketiyle başladı. Anadolu Efes Doğuş Balbay ve Thomas Heurtel ile hücumda etkili olurken Banvit Dominique Johnson ve Adrien Moerman ile cevap vermeye çalıştı. Anadolu Efes üçüncü çeyreğin son bölümünde Bryant Dunston’ın sayılarıyla hücumda sayı bulunca Banvit final periyoduna 57 – 68 geride girdi.

Final periyoduna Banvit Dominique Johnson’ın sayısıyla başladı. Final periyoduna hızlı başlayan Banvit Adrien Moerman ve Dominique Johnson’ın sayılarıyla ikinci dakikada skoru 67 – 68’e getirdi. Anadolu Efes Cedi Osman ve Dario Saric ile hücumda sayı bulurken Banvit Adrien Moerman ile cevap verdi. Mücadelenin son bölümünü kötü oynayan Banvit karşılaşmadan 87 – 92 mağlubiyetle ayrıldı.

Maç : Spor Toto Basketbol Ligi 18.Hafta Karşılaşması

Salon : Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu, Bandırma

Hakemler : Zafer Yılmaz, Serdar Ünal, Semih Vural

1P : 17 – 25 2P : 26 – 25 3P : 14 – 18 4P : 30 – 24 MS : 87 – 92

Banvit : Courtney Fortson 20 sayı, 6 asist; Dominique Johnson 16 sayı, 2 ribaund; A.J.Slaughter 10 sayı, 3 ribaund; Keith Simmons 6 sayı, 4 ribaund; Gasper Vidmar 2 sayı, 5 ribaund; Adrien Moerman 17 sayı, 6 ribaund; Jackie Carmichael 16 sayı, 1 ribaund.

Anadolu Efes : Alex Tyus 8 sayı, 2 ribaund; Doğuş Balbay 8 sayı; Cedi Osman 14 sayı, 5 ribaund; Birkan Batuk 3 sayı, 2 asist; Dario Saric 11 sayı, 6 ribaund; Furkan Korkmaz 3 sayı; Jayson Granger 8 sayı, 1 ribaund; Thomas Heurtel 16 sayı, 10 asist; Jon Diebler 3 ribaund; Bryant Dunston 16 sayı, 16 ribaund.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Banvit'in Şubat Ayı Takvimi başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Banvit Evinde Anadolu Efes’e Kaybetti (87-92)

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x