BÜYÜKŞEHİR’DEN BANDIRMA’DA BASKETBOL ŞÖLENİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Basketbol sporunda bir dönem ülkemizin en popüler kenti olan Bandırma’da Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 3×3 Son Kurşun Basketbol Turnuvası düzenleniyor.  Balıkesir Büyükşehir Belediyesi desteğinde Sonkurşun Basketbol Turnuvası adıyla başlatılan turnuva 3 gün sürecek. Turnuva’da Bandırma’da var olan Basketbol sevgisi ve potansiyelinin sürdürülmesi amaçlanıyor.

Türkiye’de bugüne kadar açık hava alanda düzenlenmiş en büyük Basketbol Turnuvalarından biri olarak kabul edilen 3×3 Bandırma Sonkurşun Basketbol Turnuvası Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın katılımıyla başladı ,Balıkesir İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Doğan, Bandırma Belediye Meclis Üyeleri ninde katılım gösterdiği açılış gününde ani soğuyan hava şartlarına rağmen gençlerden ve vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Turnuva için meydanda seyirciler için geçici trübün kuruldu.

Başkan Yücel Yılmaz turnuvanın açılış atışından önce yaptığı kısa açıklamada, “3 gün sürecek turnuvamızda 90 takımımız mücadele edecek. Bandırma uzun yıllardır basketbolda gerek 1. Lig’de gerek Süper Lig’de kendini ifade etmiş takımlara sahipti. Ülkemize de basketbolcular yetiştirmiş bir şehrimiz. Bunun devam etmesi ve aynı zamanda basketboldaki etik değerleri gençlerimize yansıtmak için Spor Daire Başkanlığımız ile birlikte böyle bir organizasyon yaptık. Bunu tekrarlayacağız. Bandırma basketbolu seviyor.” dedi.

Çok sayıda genç basketbol severin katıldığı turnuva 3 gün sürecek ve toplamda 90 takım tek pota ile müsabakalarda karşı karşıya gelecek.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Tekirdağ Bandırma Feribot Saatleri ve Fiyatları 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BÜYÜKŞEHİR’DEN BANDIRMA’DA BASKETBOL ŞÖLENİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x