BANDIRMA KENT KONSEYİ BAŞKANI DR. MURAT ERGÖZ’ÜN DÜZENLEDİĞİ KONSER BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çoğu sektör gibi Bandırmalı müzisyenlerin de ekonomik sıkıntı içinde kalmaları nedeniyle müzisyenlerin bütçelerine az da olsa maddi destek sağlamak amacıyla Bandırma Kent Konseyi pandemi öneminde uygun günlerde kentin değişik yerlerinde konserler düzenliyor. Etkinliğin maddi desteği bazı hayırsever vatandaşlar tarafından karşılanıyor.

 Güney Marmara Roman Filarmoni Orkestrası Bandırma Gurubu’nun Cumhuriyet Meydanı’ndaki konserine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Pandemi döneminde birçok sektör gibi müzik sektörünün de etkilendiğini belirten Bandırma Kent Konseyi Başkanı Dr. Murat Ergöz “ Sokağa çıkma yasağıyla insanlar tabiri caizse hapis kaldılar. Şimdi bu kısıtlamalar giderek azaldı. Dolayısıyla müzisyenlerimiz de iş peşinde koşuyorlar. Biz Bandırma Kent Konseyi olarak hem sıkılan vatandaşlarımız moral bulsunlar hem de müzisyenlerimiz iyi kötü mesleklerini devam ettirsinler diye böyle bir proje gerçekleştirdik. Güzel bir proje olacağına, güzel bir sokak projesi olacağına inanıyorum. Bandırma sokaklarında müzik eksik olmasın ruhumuz daima güzel olsun. Bandırma’mız, denizimiz, suyumuz, havamız her zaman müzik gibi harika bir seviye olsun isterim” dedi ve konserde yer alan müzisyenlere maddi destek hayırsever bir vatandaş tarafından karşılandığını söyledi. Erdem ÖZCAN

 

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMA KENT KONSEYİ BAŞKANI DR. MURAT ERGÖZ’ÜN DÜZENLEDİĞİ KONSER BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x