“Bandırma Halkına Teşekkür Ederiz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti Balıkesir Milletvekillerimiz Sayın Sema KIRCI, Sayın Mahmut POYRAZLI, Sayın Ali AYDINLIOĞLU, Sayın Kasım BOSTAN Bandırma halkıyla bir araya gelerek seçim sonuçlarında çıkan bölgenin oy artışından dolayı “Bandırma halkının bize duyduğu güven ve desteğe çok teşekkür ederiz, bu güvene layık olmaya çalışacağız” dediler.

1 Kasım seçimlerinde Ak Parti’nin Balıkesir ve özellikle Bandırma bölgesindeki oyunun artması sonucu bölge halkına teşekkür ziyaretleri, bölge Milletvekilleri tarafından gerçekleştirildi.
Bölge halkıyla buluşan vekiller 1 Kasım seçimlerinde kendilerine destek olan olmayan herkese teşekkür ettiler. Türkiye genelinde oynanan takım oyunu sonucu elde edildiğini ifade ederek “Bu seçim başarısı, bu takım ruhunun aile birlikteliğinin başarısıdır” dediler.
7 HAZİRANDAKİ SEÇİMLERDE 3 AK PARTİ BALIKESİR MİLLETVEKİLİ ÇIKARAN BÖLGEMİZ 1 KASIM SEÇİMLERİNDE 4 AK PARTİ MİLLETVEKİLİ KAZANDIRMIŞTIR.
“5 ay arayla yapılan iki seçimde de memleketimiizn geleceğini, şehrimizin geleceğini şahsi işlerinden önemli görüp, evinden, barkından, işinden, gücünden fedakarlık edip koşan, koşturan, bir fazla hemşerimize ulaşmak için gayret gösteren tüm teşkilat mensuplarımıza, üyesinden, AK Parti gönüllüsüne kadar teşekkür ediyoruz” dediler.
“1 Kasım seçimleri sadece ülkemiz için değil orta doğu ve islam ülkeleri adına da önemli bir seçimdi ve Allaha şükür o coğrafya halklarını da sevince boğan bir netice sonuçlanmıştır. Alınan başarılar hemşehrimiz hem ülkemiz adına gecemiz gündüzümüze katarak layık olmaya çalışacağız” ifadelerini kullandılar.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan CEVİZ FİDANI SATICILARININ HEDEFLERİ BÜYÜK başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

“Bandırma Halkına Teşekkür Ederiz”

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x