BANDIRMA BK, FENERBAHÇE BEKO’YA MAĞLUP OLDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solgar Vitamin Türkiye Kupası Çeyrek Final karşılaşmasında Bandırma BK, İstanbul’da konuk olduğu Fenerbahçe Beko’ya 100-70 mağlup oldu.

Bandırma BK karşılaşmaya Jaime Smith, Tyler Kalinoski, Omar Prewitt, Ian Hummer ve Emanuel Terry beşi ile başladı. Mücadeleye hızlı başlayan taraf konuk ekip Bandırma BK oldu. Mücadelenin ilk bölümünde Jaime Smith ve Emanuel Terry ile sayılar bulan Yeşil-Beyazlılar ilk çeyreğin 5. dakikasını da 9-13 önde geçti. Bandırma BK kalan bölümde Jaime Smith’in sayıları ile hücumda etkili olsa da ilk çeyrek 22-22 berabere geçildi.

İkinci çeyreğe hızlı başlayan taraf bu kez ev sahibi ekip Fenerbahçe Beko oldu. Hücumlarda Jan Vesely ve Kostas Sloukas ile sayılar üreten ev sahibi ekibe Emanuel Terry ile cevap vermeye çalışan Bandırma BK 15. dakikayı 38-26 geride geçti. Bandırma ekibi kalan bölümde Tyler Kalinoski ve Furkan Haltalı ile sayılar bulsa da soyunma odasına 46-32 geride girdi.

İkinci yarıya da iyi başlayan taraf ev sahibi ekip Fenerbahçe Beko oldu. Bandırma ekibi hücumlarda Omar Prewitt ve Ian Hummer ile sayılar üretince 25. dakikayı 65-42 geride geçti. Kalan bölümde Fenerbahçe Beko hücumda ve savunmada biraz daha aktif oynayınca Yeşil-Beyazlılar son çeyreğe 79-52 geride girdi.

Final çeyreğine her iki takım da karşılıklı sayılarla başladı. Bandırma BK hücumlarda Tyler Kalinoski’nin sayıları ile oynarken 35. dakikayı 94-59 geride geçti. Kalan bölüm de karşılıklı sayılarla geçilirken Bandırma BK karşılaşmadan 100-70 mağlubiyetle ayrıldı.

Bandırma BK, ING Basketbol Süper Ligi 20. Hafta karşılaşmasında Bandırma’da 26 Şubat Çarşamba günü saat 20.15’te Tivibu Spor 2’den canlı olarak yayınlanacak mücadelede Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol’u konuk edecek.

Bandırma BK Başantrenörü Hakan Demir:

‘‘Ev sahibi avantajının Fenerbahçe Beko gibi bir takımda olması bizim için zaten avantaj değildi.’’

Mücadeleyi değerlendiren  Bandırma BK Başantrenörü Hakan Demir şunları söyledi: ‘‘Ev sahibi avantajının Fenerbahçe Beko gibi bir takımda olması bizim için zaten avantaj değildi. Zaten Ligin ilk devresini bizden üst sırada ilk dörtte tamamladıkları için böyle bir hak iddia edecek değilim. Ancak kupa böyle de çok farklı sonuçların olduğu ve farklı bir şampiyonun çıkacağı bir hale dönüştü. Dörtlü Finale kalan takımlara başarılar dilerim.’’ dedi.

Maç: Solgar Vitamin Türkiye Kupası Çeyrek Final Karşılaşması

Salon: Ülker Spor ve Etkinlik Salonu, İstanbul

Hakemler: Mehmet Keseratar, Serdar Ünal, Kerem Baki

Periyotlar: 1P: 22-22 2P: 24-10 3P: 33-20 4P: 21-18 MS: 100-70

Fenerbahçe Beko: Melih Mahmutoğlu 18 sayı; James Nunnally 16 sayı, 3 ribaund; Kostas Sloukas 16 sayı, 11 asist; Jan Vesely 15 sayı, 11 asist; Ali Muhammed 12 sayı; Ahmet Düverioğlu 8 sayı, 5 ribaund; Nikola Kalinic 6 sayı, 5 asist; Egehan Arna 5 sayı, 4 asist; Ekrem Sancaklı 2 sayı; Berkay Candan 2 sayı, 3 ribaund.

Bandırma BK: Emanuel Terry 15 sayı, 5 ribaund; Jamie Smith 12 sayı, 2 asist; Omar Prewitt 10 sayı, 4 ribaund; Tyler Kalinoski 9 sayı, 3 asist; Ian Hummer 8 sayı, 3 asist; Atakan Erdek 5 sayı; Şehmus Hazer 5 sayı; Furkan Haltalı 4 sayı, 6 ribaund; Alperen Şengün 2 sayı.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMA BK, FENERBAHÇE BEKO’YA MAĞLUP OLDU

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x