BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SPORA BÜYÜK DESTEK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma Belediyesi’nin destekleri ile Paşakent Mahallesi’nde Bandırma Tenis Kulübü tarafından yapımı devam eden Spor Tesisinde incelemelerde bulundu.

Bandırma Belediyesi’nin spora verdiği destek ve önem gün geçtikçe daha da belirgin bir hal alıyor. Bandırmalıların spor faaliyetlerine olan ilgisi ve yoğun talebi sonrasında Bandıma Belediyesi, pek çok alanda faaliyet gösteren spor kulüplerini destekliyor.

Bandırma Tenis Kulubünde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler veren Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “Türkiye Tenis Federasyonu’na bağlı olarak faaliyet gösteren Bandırma Tenis Kulübü de destek verdiğimiz kulüplerin başında geliyor. Şu anda yapım aşamasında olan Bandırma Tenis Kulübü’nün bulunduğu arazi belediyemize ait bir alandır ancak Bandırma Tenis Kulübü Başkanı Hüseyin Erenler ve ekibinin spora yönelik güzel fikirlerini bizle paylaşması ve ricada bulunması üzerine bizde Belediyemizin imkanları ölçüsünde destekleme kararı aldık. Sporu ve sporcuyu destekleyen bir belediyecilik görüşüne sahip olduğumuzdan, bizler de çevre düzenlemesi ve alanın yeşillendirilmesi için faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bandırma halkının çeşitli spor kültürlerini tanıması için elimizden geleni yapıyoruz. Güzide kentimiz olan Bandırma’nın marka değeri taşıyacağı tenis müsabakalarının düzenlenmesi ve Bandırmada tenis sporuna ilgi duyan çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda tenis oynayarak kendilerini geliştirip uluslararası müsabakalarda yer almalarını sağlamak için Belediyemizin imkanları ölçüsünde desteklerimizi sunuyoruz” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SPORA BÜYÜK DESTEK

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x