BANDIRMA 1. DEPREM SEMPOZYUMU YAPILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma 1. Deprem Sempozyumu bugün Barış Manço Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Bandırma Belediyesi, Bandırma Kent Konseyi ve TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şubesi iş birliği ile düzenlenen etkinliğe konuşmacı olarak Bandırma Kent Konseyi Başkanı Mimar Şerafettin Engüdar, TMMOB Güney Marmara Şubesi Başkanı ve Jeoloji Yüksek Mühendisi Engin Er, Balıkesir Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Türkmen ve Bandırma Belediyesi Jeoloji Mühendisi Aysun Aykan katıldı.

Deprem gerçeğini acı olaylarla yaşayan ülkemizde; deprem konusunu güncel tutmak, tüm paydaşları bilgilendirmek ve deprem konusunda farkındalık yaratmayı amaçlayan etkinlikte konuşmacılar katılımcıları bölgemizdeki fay hatları, deprem bölgeleri, yaşanan depremler, yaşanabilecek depremler ve alınması gereken önlemler konularında bilgilendirdiler.

Konuşmacıların sunumlarından sonra soru-cevap kısmına geçildi. Katılımcılar anlatılan konular ile ilgili merak ettikleri soruları konuşmacılara sorarak deprem konusunda bilgi aldılar.

Sempozyum sonunda Belediye Başkan Vekili Sami Türkmen konuşmacılara katılımlarından dolayı teşekkür ederek plaketlerini takdim etti.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMA 1. DEPREM SEMPOZYUMU YAPILDI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x