BALIKESİR’E ŞEHİT ACISI DÜŞTÜ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde 3. Piyade Tümen Komutanlığı’nda el bombasının patlaması sonucu şehit olan Komando Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş 25 yaşındaki Fatih Tomuşoğlu’nun Balıkesir’deki baba ocağına ateş düştü.

Kıbrıs’tan geçici görevle Hakkâri’ye gönderilen Şehit Fatih Tomuşoğlu’nun 2 aydır operasyon bölgesinde olduğu öğrenildi. Yaklaşık 7 ay önce eşi Fatma ile nikâhlanan Şehit Tomuşoğlu’nun yaz için düğün planı yaptığı kaydedildi. Anne Fadime ve abisi Hüseyin Tomuşoğlu’nun büyük acı yaşadığı cenaze törenine baba Sefer Tomuşoğlu, önceki gün anjiyo olması sebebi ile ambulansla katıldı. Sedyeden oğluna son kez bakan ve dualar okuyan babayı görenler gözyaşlarını tutamadı.
İvrindi ilçesine bağlı Sofular kırsal mahallesinde düzenlenen cenaze töreni öncesinde şehidin naaşı evinin önüne getirildi. Gözyaşlarının sel olduğu törende Balıkesir Müftüsü Turgut Açari, yakınlarından şehit Tomuşoğlu için helallik istedi. Mahallenin meydanında kılınan cenaze namazına Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, AK Parti milletvekilleri Ali Aydınlıoğlu, Mahmut Poyrazlı, CHP milletvekilleri Mehmet Tüm, Ahmet Akın ve MHP Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Garnizon ve Okullar Komutanı Tümgeneral Mehmet Akyürek ile binlerce vatandaş katıldı. Cenaze öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Sofular Mezarlığı’na defnedildi.

DHA

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan CEVİZ FİDANI SATICILARININ HEDEFLERİ BÜYÜK başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BALIKESİR’E ŞEHİT ACISI DÜŞTÜ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x