AZMİN ZAFERİ…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma CHP’de 30 yıllık süre gelen aynılaşma sonrası Tolga Tosun’un adaylığı ile birlikte değişim etkisini sandıkta gösterdi. Yenilikçi aday Tolga Tosun Bandırma’da Ak Parti ile CHP arasında geçtiğimiz seçimde 10 bin olan oy farkını 19 bine çıkararak Bandırma’nın yeni belediye başkanı oldu.

Bandırma’da geçmiş dönemde belediye meclis üyeliği görevini yürüten genç aday Tolga Tosun aday adaylığını açıkladığı ilk günden son güne kadar engellemelere rağmen hiç durmadan sabırla çalışıp sürecin sonuna kadar bekledi ve dün akşam Bandırma’da tarihi farkla seçimleri kazandı. Dün akşam Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda oldukça mütevazi konuşması ile büyük alkış toplayan Tolga Tosun ayrımcılık yapmadan herkesi kucaklayıp hizmet edeceğini bir kez daha deklare etti.

BANDIRMA’DA YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

Bandırma için bugün itibari ile yeni bir dönem başlıyor. Bandırma geride kalan 5 yıl içerisinde büyükşehir ve ilçe belediyesi arasında geçen polemiklerle hak ettiği hizmeti bir türlü alamadı bunu çilesini Bandırma halkı çekti. Bandırma’nın yeni belediye başkanı Tolga Tosun’un ayrımcılık yapmadan herkese eşit mesafede ve tüm kurumlarla uyum içinde çalışacağını profesyonel bir yönetici edasıyla Bandırma’yı en iyi şekilde yöneteceğini iş hayatından herkes biliyor.

TOLGA TOSUN “ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN”

31 Mart yerel seçimlerini kazanan Millet İttifakı Bandırma Belediye Başkan Adayı Tolga Tosun, Cumhuriyet Meydanında vatandaşlara seslendi.
Millet İttifakıma destek veren herkese teşekkür eden Tosun “Hizmet aşkıyla yanan bizlere sizler destek verdiniz. Sizden Allah razı olsun. Sedat Pekel ile başlayan Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı 31 Mart yerel seçimlerinde de devam ettirdiniz. Bundan sonra bize düşen şey bu başarıyı arttırarak devam ettirmektir” dedi. Tosun “İktidarımız döneminde hiç kimseyi birbirinden ayırmadan, hiç kimseye siyasi bir muamele yapmadan, hiç kimseye farklı bir tavır takınmadan, herkese eşit mesafede olacağız. 150 bin nüfusa eşit hizmet götüreceğiz. 60 ay boyunca vatandaşlarımıza vaat ettiğimizi projelerimizi bir bir uygulayacağız”ifadesini kullandı.

ONUR KUTLU / BANDIRMA.COM.TR

*inovasyon : İnovasyon (yenilikçilik-yenilik) kavram olarak, hem bir süreci (yenilemeyi / yenilenmeyi) hem de bir sonucu (yeniliği) ifade eder. İnovasyon daha çok sıkıntıları giderme konusundan odaklanarak var olan bizi rahatsız eden sorunlara çözüm bulmakta olabilir

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

AZMİN ZAFERİ…

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x