AK PARTİ’NİN ADAYI ZEKİ ERSİN Mİ?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı tespit çalışmalarında iş adamı aday adaylarından Zeki Ersin’in aday olarak gösterileceği konuşuluyor. Ak Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı ne zaman açıklanacak ? Detaylar haberimizde…

AK PARTİ BANDIRMA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM OLACAK?

Bandırma siyaset arenasında son düzlüğe girildi. Ak Parti’de önce Yücel Yılmaz’ın aday olarak belirlenmesi ve ardından İl Başkanı Hasan Demirarslan ile birlikte il yönetimi üyelerinin istifasının istenmesi sonrasında Balıkesir genelinde aday tespiti konusunda her geçen gün farklı isimlerin Bandırma Belediye Başkan Adaylığı için ismi ön plana çıkmaya devam ediyor.

Bandırma’nın ilk alışveriş merkezi Gross Market kurucularından iş adamı ve geçmiş dönem Ak Parti Belediye meclis üyesi Zeki Ersin‘in Bandırma Belediye Başkan Adayı olacağı kamuoyunda konuşuluyor.

AK PARTİ’DE GÖZLER ANKARA’DA!

Bandırma Belediye Başkan Adayı’nın 15 Aralık 2018 tarihinde açıklanması bekleniyor. 2019 yerel seçimleri için Ak Parti’de aday adayı olarak başvuran isimler; Zeki Ersin, Tülay Vural, Burak Bahadır Tuzlu, Aydın Özen, Recep Eraydın, İhsan Turgut, Veysel Arduç, Asiye Bilgin, Kemal Uğur ve İsmail Yaşar.

ZEKİ ERSİN

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

AK PARTİ’NİN ADAYI ZEKİ ERSİN Mİ?

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x