Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde Geleceğin Hemşirelerine Kariyer Tüyoları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde üniversite-sektör iş birliği kapsamında Hemşirelik Bölümü 3. ve 4. sınıf öğrencileri için Medipol Sağlık Grubu tarafından Kariyer Planlama Toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Diler Aydın’ın yanı sıra Medipol Sağlık Grubu Eğitim Gelişim Hemşiresi Eren Yaşar Mutlu, Pediatri Servis Sorumlu Hemşiresi Fatma Atlı, İnsan Kaynakları İşe Alım Uzmanı Ayşe Sazak, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Konferansta, Hemşirelik Bölümü’nde öğrenim gören öğrenciler için, hemşirelik mesleği hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Katılımcılar mesleğe girişte öğrencilerin sahip olması gereken yeterlilikler hakkında bilgiler vererek, tecrübelerini paylaştı.

Konferans sonunda Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Diler Aydın katılımcılara teşekkür ederek, eğitim-öğretime devam eden hemşirelik bölümü öğrenciler için konusunda yetkin kişileri Sağlık Bilimleri Fakültesi’ne davet ederek öğrencilere kariyer planlamalarında faydalı olmaya çalıştıklarını belirtti. Aydın diğer bölümler için de kariyer günlerinin devam edeceğinin altını çizdi.

Konferans Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Diler Aydın’ın katılımcılar ile hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA SEFERLERİNE NE ZAMAN BAŞLIYOR? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde Geleceğin Hemşirelerine Kariyer Tüyoları

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x