BANDIRMA BELEDİYESİNDEN KOORDİNASYON TOPLANTISI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Belediyesi 2016 parke ve asfaltlama çalışmalarının sağlıklı yürütülebilmesi için Bandırma da bulunan kuruluşlarla Belediye encümen salonunda koordinasyon toplantısı düzenlendi.

Bandırma Belediyesi, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME), AKSA Bandırma Doğalgaz, Süperonline İletişim Hizmetleri, BASKİ, Türk Telekom ve UEDAŞ yetkililerin de katıldığı Koordinasyon toplantısında altyapı ile ilgili kurumların uyması gereken iş süreç programı görüşüldü.

Bandırma Belediye Başkan Vekili Nusret Ekiztaş başkanlığında gerçekleştirilen koordinasyon toplantısında kamu kuruluşları ve sahada kamu hizmeti veren özel şirket temsilcilerinin, kurum ve kuruluşların, yatırımlarla ilgili bilgilerini önceden AYKOME ye teslim etmeleri halinde oluşacak olumsuzlukların önüne geçileceği belirtildi.

Cadde ve sokakların ayrıca 18. madde uygulamasında imara yeni açılacak yolların da bu kapsamda parke ve asfalt çalışması yapılmadan önce alt yapı tamamlanmasından sonra gerçekleştirileceği bildirildi.

BASKİ hariç diğer kuruluşların kazı sonrası yol düzenleme işlemi Bandırma Belediyesi tarafından sağlanacak.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMA BELEDİYESİNDEN KOORDİNASYON TOPLANTISI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x