ÖMER ÖZIŞIKYILDIZ GÜVEN TAZELEDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Otelciler ve Kahveciler Esnaf Odasının Olağan Genel Kurulu 14/01/2018 günü Kurtuluş Düğün Salonunda yapıldı.

Divan kurulunun oluşturulmasının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından çalışma ve faaliyet raporları üyelere okundu ve üyeler tarafından ibra edildi. Divan Başkanlığını Türkiye Kahveciler ve Büfeciler Federasyon Başkanı Murat Ağaoğlu, Bakkallar odası Başkanı Ömer Metin,  Burhaniye Esnaf Odası Başkanı Hasan Bayram, Üyelerden Behçet Özçakır ve Özcan Moğol’un yaptığı genel kurulda  Ömer Özışıkyıldız yaptığı konuşmada” 12 Ocak 2014 tarihinde Olağan Genel kurulunda bize vermiş olduğunuz destek ile göreve geldik bu görev süresince Yönetim Kurulu olarak siz üyelerimizin ’de desteği ile çeşitli faaliyetlerde bulunup çalışmalarımızı devam ettirdik” dedi.

Evsel ve Katı Atıklarına da değinen Özışıkyıldız” Belediyelerce alınan evsel katı atık vergisi tüm esnaflarımıza ağır gelmesi ve %100 artması nedeniyle odamız üyelerinden imza toplanmış evsel katı atık vergisinin kaldırılması veya makul bir seviyeye çekilmesi için taleplerde bulunulmuştur. Çalışmalarımız ve yazışmalarımız sonucu %100 artışlarda indirim sağlanmış olup 2018 yılı içerisinde evsel katı atık vergisi makul seviyelere indirilmiştir. Bu konuda bizden yardımlarını esirgemeyen esnafımızın her zaman yanında olan esnaf dostu, esnaf babası, Belediye Başkanımız Dursun Mirza’ya sizlerin huzurunda teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye ifade etti.

Tek liste olarak girilen seçimlerde Ömer Özışıkyıldız Başkanlığındaki liste üyeler tarafından onaylandı. Yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.

Yönetim Kurulu; Ömer Özışıkyıldız, Sezgin Çetin, Mehmet Erkan, İbrahim Zeren, Bilal Avcı, Turgut Kaplan, Hasan Ilgaz

Denetim  Kurulu; Mehmet Gündoğan, Hüsamettin Oral, Caner Altınöz

kv1

kv3

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ÖMER ÖZIŞIKYILDIZ GÜVEN TAZELEDİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x