CHP BANDIRMA GENÇLİK KOLLARI KONGRESİ YAPILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma İlçe Örgüt Gençlik Kolları Kongresi 16 Aralık günü Barış Manço Kültür Merkezinde yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde Batuhan Duha Turhan, Gençlik Kolu Başkanı seçildi.

Kongreye CHP İlçe Başkanı Atilla Atakay, yönetim kurulu üyeleri ve CHP üyesi gençler katıldı. Etkinliğe ayrıca “Seksenler” dizisinde “46’lık Basri” karakteriyle tanınan Sanatçı Mehmet Elmas da şiirleriyle katkı sundu.

Kongrede konuşan İlçe Başkanı Atakay; “2 yıldır yapılamayan Gençlik Kolu seçimlerimizi bugün gerçekleştiriyoruz. Bu süreçte tüm gençlerimiz bir ilçe başkanı sorumluluğu ile çalıştı. Bizler de gençtik, sizler de büyüyeceksiniz ve bizler bu koltukları sizlere devredeceğiz. Bizler de hatalar yaptık, sizler de yapacaksınız ama her zaman bizim ve partimizin evlatları olacaksınız. Geçen haftaki kurultayımızda söylediğim bir şeyi tekrar etmek istiyorum. Bizler niye bu uğraşı veriyoruz? Yaşıtlarınız şu an sahilde gezerken, kafelerde otururken sizler niye buradasınız, biz niye buradayız. Çünkü bir sorumluluğumuz var. Bu ülkeye karşı, bu vatanı bizlere emanet edenlere karşı bir sorumluluğumuz var. Bizden sonra gelen kuşaklara bir sorumluluğumuz var. O yüzden bizler, sizler buradayız ve bunun sorumluluğu altında çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Daha sonra söz alan CHP Gençlik Kolları üyelerinden Murat Hatip Özcan, Rüveyda Kaya, Batuhan Duha Turhan,  İl Gençlik Kolları Başkan Adayı Cem Karagöl ile Belediye Meclis Üyesi Gökhan Yankol  duygularını paylaştılar.

Tek liste ile gidilen seçimde Batuhan Duha Turhan CHP Bandırma Gençlik Kolları Başkanı seçildi.

ASİL ÜYELER

1)Umut Şafak Can

2)Serhan Ceyhan

3)Özge Çelik

4)Ümit Efe

5)Beste Gülşen

6)Sezer Gürel

7)Ayşegül Karacagil

8)Rüveyda Kaya

9)Kübra Keser

10)Hasan Koçyiğit

11)Semanur Küçük

12)Murat Hatip Özcan

13) Mümin Panç

14) Dalga Tekin

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

CHP BANDIRMA GENÇLİK KOLLARI KONGRESİ YAPILDI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x