Twitter, skandal bir uygulamaya imza attı.

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

400 bin mesajla Twitter’ı sallayarak dünya da TT listesinde birinci olan #WeLoveErdogan etiketine Twitter tarafından sansür uygulandı. 300 bin tweet atılan ve 149 bin 305 RT alan #WeLoveErdoğan etiketi TT listesinin 1.sırasından düşürüldükten sonra silindi.

TWİTTER’DAN SKANDAL DEĞİŞİKLİK

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD ziyareti sırasında Twitter üzerinden başlatılan #WeLoveErdogan etiket kampanyası dakikalar içerisinde dünya gündemine girdi. Ancak Twitter WeLoveErdogan etiketine 2 saat tahammül edebildi.

Twitter 300 bin kişinin katıldığı Erdoğan’a destek etiketini kaldırıp onun yerine sadece 900 tweet alan #TürkDiktatörüABD” adlı çirkin etiketi koydu.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek için vatandaşlar tarafından açılan “#WeLoveErdogan” başlıklı “hashtag” kısa sürede büyük ilgi görmüş, TT listesinin 1.sırasına oturmuştu.

TWİTTER TEPKİLERE DAYANAMADI

Gelen yoğun tepkiler sonrası Twitter, “#WeLoveErdogan” başlıklı “hashtag”i yeniden paylaşıma koydu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilgi Twitter'ı rahatsız etti

FACEBOOK DA YENİ ŞAFAK’I SANSÜRLEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Facebook, Yeni Şafak’ın Türkçe, Arapça ve spor sayfalarını kapatarak görülmemiş bir sansüre imza atmıştı. Hiçbir şekilde bilgi verilmeden ve hiçbir gerekçe sunulmadan kapatılan sayfalarla ilgili görüşmeler yapılan Facebook yönetimi uyguladıkları sansürün gerekçesini ise açıklayamamıştı.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan FD DIAMOND VE KAMERGOLD YENİ SEZONA FARKLI AVANTAJLAR VE SÜRPRİZLERLE GİRDİ başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Twitter, skandal bir uygulamaya imza attı.

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x