ŞİDDETLİ FIRTINA BANDIRMA’DA!

featured
FIRTINA VE SAĞANAK YAĞIŞ, BALIKESİR’İN BANDIRMA İLÇESİNDE DENİZ VE HAVA ULAŞIMINI OLUMSUZ YÖNDE ETKİLİYOR. (SERHAT ŞENKÖKÇÜ/BALIKESİR-İHA)
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma ve bölgesinde dün gece saatlerinde şiddetli poyraz fırtınası başladı. Bandırma’lı lodosa alışkın olsada en büyük zararı hep poyraz fırtınalarından gördü. Tekneler battı, gemiler karaya oturdu, deniz seferleri iptal oldu, balıkçı tekneleri açılamadı..
Okulların Tatil olması için illa kar yağmasını bekleyen yönetimler bu fırtınalı ve tehlikeli havalarda da okulların tatil etmesi gerektiğini düşünüyoruz. !

BANDIRMA İDO SEFERLERİ İPTAL Mİ?

Öte yandan İDO deniz otobüsleri Poyraz fırtınası sebebiyle tüm deniz seferlerini iptal etti. İDO kullanacak yolcularımızı uyaralarım seferler 29. Aralık Perşembe günü iptal edilmiştir. Ayrıca tahmin edilen Poyraz fırtınasının bir kaç gün süreceği ve 30 Aralık Cuma gününün de iptal olabileceği düşünülmektedir. Bu yüzden deniz ulaşımını kullanacakların önlemlerini almalarını tavsiye ederiz.

Saatteki hızı 80 kilometreye çıkan fırtına nedeniyle kıyıda büyük dalgalar oluştu, balıkçı tekneleri Bandırma Limanı’na sığındı. İDO’nun Bandırma-İstanbul arasındaki bütün hızlı feribot ve deniz otobüs seferleri iptal edilmiştir.

Kaynak :  http://www.bandirmahaber.com.tr/Haberler/79/dikkat—bandirma-da-siddetli-poyraz-firtinasi-!-seferler-iptal-!

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ŞİDDETLİ FIRTINA BANDIRMA’DA!

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x