Paykasa Kart İle Internet Üzerinden Ödemelerinizi Güvenle Yapın

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avrupa’ da çok uzun süredir yaygın olarak kullanılmakta olan paykasa kart, güvenli bir ödeme sistemi olması nedeniyle ülkemizde de son yıllarda sıklıkla tercih edip kullanılmaya başladı. Bu yeni sistemin bu kadar çok tercih edilmesinin sebebi; güvenilir ve hızlı olması. Paykasa kullanarak endişe duymadan internette ödemeler yapabiliyor ve daha özgürce vakit geçirebiliyorsunuz.

Sen de paykasa satın al, internette özgürce alışveriş yapmanın ve oyun oynamanın keyfini çıkar

Kredi kartı veya banka kartı gibi hesap bilgilerinin çalınması endişesi ile internette alışveriş yaparken paylaşmak istemeyen kişiler için paykasa kart adeta bir kurtarıcı oldu. Internet ortamında rastlanılan sayısız alışveriş ve oyun sitesi içerisinde hangisinin güvenilir olup olmadığını anlamak oldukça zor. Hatta kimi zaman dolandırmak amaçlı kurulmuş oyun sitelerine rast gelerek, farkında olmadan kişilerin para ve hesap bilgilerini kaptırmaları ve sonrasında mağdur olmaları mümkün olabiliyor.

Internet kullanıcılarının hesap bilgilerinizi çalmak için kurduğu tuzaklardan korunarak oyun oynayabilmeniz mümkün mü? Sunduğu kullanışlı ve güvenilir hizmet sayesinde paykasa kart ile alışveriş yaparken ödeme yapmanın yanı sıra internette oyun oynarken de hesap bilgilerinizin ve diğer bilgilerinizin başkalarının eline geçme ihtimalinden korkmayarak ödeme yapabilirsiniz.

Size internette doyasıya oyun oynama, alışveriş yapma ve keyifli zaman geçirme fırsatı sağlayacak olan online kredi kartınıza sahip olduğunuz andan itibaren, iyi ki paykasa kullanmaya başladım diyeceksiniz. Bu karta sahip olmak hiç de zor değil. Aksine birkaç basit işlem yaparak paykasa kullanmanın avantajlarını siz de yaşamaya başlayabilirsiniz.

Tüm internet yaşantınızı ve ödemelerinizi kolaylaşıracak paykasa kartı satın almanız oldukça kolay. Öncelikle paykasa bayisi olan ve güvenilir bir sitede üyeliğinizi gerçekleştirerek, üye hesabınızın sağ üst kısmında bulunan “Satın Al” butonu kısmından satın almak istediğiniz paykasa kart miktarını ve adetini seçiyorsunuz. “Ödeme Yap” butonu üzerinden ilerleyerek, karta Euro değerinde satın aldığınız fiyatın o günün döviz kuruna göre karşılık gelen TL tutarını banka hesabınızdan EFT, havale ya da diğer ödeme yöntemleri ile yapabiliyorsunuz. Ödemeniz gerçekleşip, kontrolü yapıldıktan sonra size verilen 16 haneli sanal kart kodu ile paykasa kartınızı kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

Paykasa kartınızı almak için, paykasa kart talebinde bulunmak ve paykasa fiyatları hakkında bilgi almak istiyorsanız, resmi paykasa bayi olarak güvenilir hizmet veren www.paykasa.net adresini ziyaret edebilirsiniz.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Ucuz Bilet Bulmanın 8 Yolu başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Paykasa Kart İle Internet Üzerinden Ödemelerinizi Güvenle Yapın

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x