Öğrencilerden Şehit Ailelerine Mektup

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manyas Atatürk Ortaokulunda eğitim gören öğrenciler, Türkçe dersinde işledikleri “mektup ve yazımı” konusu kapsamında Diyarbakır ve Hakkâri’deki terör saldırılarında şehit olan 2 askerin ailesine mektup yazdı.
Okulun 6/D sınıfının Türkçe öğretmeni Osman Şebin, öğrencilerine Güneydoğu’daki operasyonlarda son aylarda 7 şehit veren Balıkesirli ailelere duygularını aktardıkları mektup yazma fikrini sundu. Bunun üzerine öğrenciler, Diyarbakır’ın Sur ilçesindeki operasyonlarda yaralanan ve 9 Şubat’ta Ankara’da tedavi gördüğü hastanede şehit olan Uzman Çavuş Hasan Talay ile Hakkâri’nin Dağlıca bölgesinde teröristlerin saldırısı sonucu 6 Eylül 2015’te şehit düşen Astsubay Çavuş Deniz Göçkün’ün ailelerine duygu yüklü mektuplar yazarak gönderdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Demir, öğrencilerin bu anlamlı etkinliğini görüp, mektuplardan birkaçını okuduğunda gözyaşlarına hakim olamadığını belirterek, “Küçük kardeşlerimin duygu yüklü birer mektup yazmaları onlara kazandırdığımız vatan, bayrak sevgisinin de en güzel örneğini oluşturmuş. Kendilerini kutluyorum” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Ceviz fidanı satışları Bandırma'da arttı başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Öğrencilerden Şehit Ailelerine Mektup

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x