MHP SAHİL BANDI POLEMİĞİ HAKKINDA KONUŞTU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma İlçe Başkanı Yurttaş Bakkal’dan sahil bandıyla ilgili polemik yaşayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’ya açık çağrı. Her iki belediye başkanından sahil bandının kullanımı konusunda asgari müştereklerde buluşmaları çağrısında bulunan Bakkal, bu tür polemiklerin vatandaşlara zarar verdiğinin altını çizdi.

Kutuplaşmaya neden oluyorsunuz

Bu polemiklerin Cumhuriyet Halk Partili seçmenin AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’a, AK Parti’li seçmeninde CHP Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’ya nefretle bakmasına neden olduğuna dikkat çeken Bakkal, “Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan şu günlerde yerel yöneticilerimiz yapmış oldukları uygulama ve açıklamalarıyla gereksiz polemiklere girmemelidirler. Gereksiz polemikler toplumda kutuplaşmaya sebep oluyor. Yöneticilerin işi toplumu germek değil birleştirmektir” dedi.

Etkinliklere değil kafeteryalara karşıyız

Bandırma ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlardan sahil bandındaki sabit esnafı koruyup gözetmeleri konusunda uyaran Bakkal, “Ramazan ayı boyunca yerel yönetimlerin gelir getirmesi amacıyla sahil bandında kafeteryaların açılmasına onay vermesini Milliyetçi Hareket Partisi olarak desteklemiyoruz. Bu bölgede açılacak olan kafeteryalar sabit esnafın ekonomik kayıplar yaşamasına neden olacaktır. Bizler, yerel yönetimlerin Ramazan etkinlikleri yapmasını destekliyor. Ancak gelir getirmesi amacıyla kafeteryalar açmasını desteklemiyoruz” ifadesini kullandı.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

MHP SAHİL BANDI POLEMİĞİ HAKKINDA KONUŞTU

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x